Luka, İnegol'e dondu..
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Voleybol
- Luka, İnegol'e dondu..
-
17-10-2019, 05:48:25Luka, ilceye donerek, İnegol Belediye Başkanı ve İnegol Belediyespor Kulubu Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrıldığını belirten Luka, bir sure duşundukten sonra yaptığı yanlışın farkına vardığını soyledi. Tum pişmanlığıyla kulup başkanı ve yonetim kuruluna durumunu anlattığını belirten Luka, "Onlar da buyukluk gosterip benimle ilgili tasarruflarını tekrar gozden gecirdiler. Beni takıma kabul ettiler. Zaten benim istediğim tum şartları yerine getirmişlerdi. Bu uzucu surecte oncelikle yonetim kurulundan, hocamdan, sporcu arkadaşlarımdan ve tum camiadan ozur diliyorum. Gostereceğim performansla kendimi affettireceğimi duşunuyorum" dedi. Başkan Alinur Aktaş da Luka'yı affettiklerini dile getirerek, "İsmael Fernandes Luka, yaptığı hatadan dolayı pişman olduğunu belirtip, tekrar takımımızda olmak istediğini soyledi. Yonetim kurulu ve hocamızla yaptığımız istişareler sonucunda sporcuyu kazanmak adına şans verelim istedik" diye konuştu. Takımın diğer Kubalı oyuncusu Raydel Poey Romero ile ilgili hukuki surecin devam ettiğini vurgulayan Aktaş, ilerleyen gunlerde takıma bir yabancı oyuncu daha katmak istediklerini ve bununla ilgili calışmaları surduklerini de sozlerine ekledi. ajanspor __________________