Bayanlar Voleybol 2’nci Ligi A Grubu’nda takipcisi Karşıyaka Asrın Grup’u deplasmanda 3-1 yenerek namağlup liderliğini surduren Salihli Belediyespor’un antrenoru Gul İlter, Karşıyakalı taraftarlar ve yonetime tepki gosterdi. Kendilerine mac başlamadan ağza alınmayacak kufurler eldildiğini dile getiren İlter, “Son derece kaliteli bir mac oldu, ancak galibiyete sevinemedik. Ağır kufurler yuzunden sabaha kadar uyuyamadım. Biz de Ege’yi temsil ediyoruz. Karşıyaka’da her defasında bunu yaşıyoruz. Voleybol seyircisi bu olmamalı. Fanatikler salonlardan temizlenmeli” dedi. Kendi seyircileri arasında taşkınlık yapanları tespit edip maclara sokmadıklarını ifade eden antrenor Gul İlter, şoyle devam etti: “Yonetimler seyircilerin olay cıkarmasına canak tutmamalı. Baskı nedeniyle hakemler de aleyhimize hatalı kararlar verdi. Biletler bizim taraftarımıza 30 TL’ye, Karşıyakalılara 5 TL’ye satıldı. Gizlice bu goruntuleri cektik. Gerekli yaptırımların uygulanmasını isteyeceğiz. Seyircimizin macın başında yaptığı Kaf-Sin-Kaf tezahuratıyla bile alay edildi. Protokolde kulubumuze 5 kişilik yer ayrıldı. Bize karşı sadece saha dışında iyi hazırlanmışlar” DİNİZ: TRİBUNDEN GELDİM Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, mactan sonra olayları yatıştırmak icin emniyeti uyardığını dile getirdi. Diniz, “Polisin yanına gidip Salihli seyircisini tribunden uzaklaştırmalarını istedim. Cunku taraftarımızı tahrik ediyorlardı. Olayların buyumesini onlemek icin oradaydım. Tribunden gelen biriyim. Tehlikeyi fark ettiğim icin mudahale ettim” dedi. Diniz, tartıştığı kadın sivil polisin emniyet muduru olduğunu, ancak agresif tavırlar sergilediğini ifade etti. voleybolx
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- TVL - Kadınlar 2. Ligi | Salihli Bld'den KSK'ye Tepki