Eemi Tervaportti, G.Saray ile imzaladı
Voleybol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Voleybol
- Eemi Tervaportti, G.Saray ile imzaladı
-
17-10-2019, 05:36:51Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenorluğe getirilen Ataman Guneyligil ile resmi sozleşme imzalandı. Turk Telekom Arena'da gercekleştirilen ve Galatasaray Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Ali Yuce ile Voleybol Şubesi Sportif Direktoru Şukru Yengil'in de katıldığı torende, Guneyligil bir yıllık sozleşmeye imza attı. Torende konuşan Ali Yuce, Ataman Guneyligil'e guvendiklerini dile getirerek, "Benim icin Galatasaray'ı sevmek cok onemli. Cunku ben sevginin olduğu yerde başarının geleceğine inanıyorum. Ataman hoca da yaklaşık 5 senedir Galatasaray'ın her kademesinde başarıyla gorev yapmış bir arkadaşımız. Bu gorevde de cok başarılı olacağına inanıyorum. Her konuda kendisine en buyuk desteği verecek olanların başında geliyorum" ifadelerini kullandı. Ataman Guneyligil de sarı-kırmızılı takımın başına gecmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Galatasaray başantrenorluğu benim icin kutsal bir gorev. Bu goreve layık olmaya calışacağım. Bu goreve getirdikleri icin başkanımız ve yonetim kuruluna cok teşekkur ediyorum" diye konuştu. İmkanları doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Guneyligil, katılacakları tum kulvarlarda en iyi noktalara ulaşmak icin mucadele edeceklerini sozlerine ekledi. ajansspor __________________