''Ulkem adına cok gururluyum''
Voleybol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- ''Ulkem adına cok gururluyum''
-
17-10-2019, 05:33:14Buradasın: Ajansspor.com » Voleybol» Acıbadem Erkekler 1. Lig ''Ulkem adına cok gururluyum'' DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Dortlu Finali'nde gumuş madalya kazanan Halkbank Kulubu Başkanı Selahattin Suleymanoğlu, "Şampiyonluk olmadı ama hem ulkem hem de bankam adına cok gururluyum" dedi. 23 Mart 2014 , 21:15 Tweet Yorum Suleymanoğlu, finalde Rus ekibi Belogorie Belgorod'a 3-1 yenilerek Avrupa ikincisi oldukları macın ardından AA muhabirine yaptığı acıklamada, organizasyon ve mucadele anlamında cok iyi bir hafta sonu olduğunu belirterek "Ortam cok guzeldi. Cok cekişmeli ve guzel maclar izledik. Bugun final macının 4. setinde 22-17 ondeydik ama ne oldu bilmiyorum. Bazen olmuyor, voleybolda oyun tutmuyor" diye konuştu. Şampiyonluğu kacırdıklarını, buna rağmen mutlu olduğunu dile getiren Suleymanoğlu, "Elbette şampiyon olsaydık farklı olurdu. Şampiyonluk olmadı ama hem ulkem hem de bankam adına cok gururluyum. Emeği gecen herkese, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkur ediyorum" ifadesini kullandı. Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Ozkan Mutlugil ise Turk voleybolu adına cok iyi bir hafta sonu gecirdiklerini soyledi. "Bu hafta sonu kazanan Turk voleybolu oldu" diyen Mutlugil, şoyle devam etti: "Avrupa'nın son yıllarda gorduğu en iyi organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu anlamda Halkbank yonetimine teşekkurlerimi sunuyorum. Rakip gercekten cok kuvvetliydi. Son donemde yukselen Rus ekolunun en iyi temsilcisiyle oynadık. Cok iyi bir mucadele olduğunu duşunuyorum. Şampiyonluk olmadı ama ikincilikte Turk voleybolu icin cok buyuk bir başarı. Avrupa Şampiyonlar Ligi, dunyanın en yuksek seviyedeki voleybolunu temsil ediyor." -Oyuncular- Turnuvanın en iyi servis atan oyuncusu secilen Halkbanklı voleybolcu Emre Batur ise iyi mucadele ettiklerini ancak basit hatalardan kupayı kaybettiklerini belirtti. Batur, hatalarını Acıbadem Ligi'nde ve Turkiye Kupası'nda telafi ederek sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini kaydetti. Can Ayvazoğlu da şampiyonluk fırsatının ayaklarına kadar geldiğini ama bu fırsatı değerlendiremedikleri icin uzgun olduklarını ifade etti. Halkbank'ın liberosu Nuri Şahin ise Turk erkek voleybolunda bir ilke imza attıklarını vurguladı. Ellerinden geldiği kadar mucadele ettiklerini anlatan Şahin, "Dunyanın tartışmasız en iyi takımıyla oynadık. Onları titrettik ama yıkamadık. İnşallah bir dahaki sefere" diye konuştu. AA __________________