İmen: "Turu gecmek istiyoruz"
Voleybol0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- İmen: "Turu gecmek istiyoruz"
-
17-10-2019, 05:32:52Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off ilk macında konuk ettiği Galatasaray Daikin'i 3-2 yenen Bursa Buyukşehir Belediyespor'un antrenoru Emin İmen, "Cumartesi gunu İstanbul deplasmanında oynayacağımız ikinci macı da kazanarak turu gecmek istiyoruz" dedi. İmen, yaptığı acıklamada, ligde normal sezonu, 2012-2013'teki sırada tamamladıklarını hatırlattı. Bu sezon, gecen yıla gore bir adım one gecmek istediklerini vurgulayan İmen, "Ligi 5'inci sırada tamamladık ve Avrupa kupalarına katılma vizesi aldık. Gectiğimiz sezonun hedefini yakalamış olduk. Şimdi play-off maclarında hedefimiz; turu gecmek" ifadesini kullandı. Galatasaray Daikin karşısında cok iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatan İmen, setlerde 2-0 geriye duşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve başa baş mucadele ettiklerini dile getirdi. Sonucta 3-2 galip gelerek tur icin avantaj elde ettiklerini sAcıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off ilk macında konuk ettiği Galatasaray Daikin'i 3-2 yenen Bursa Buyukşehir Belediyespor'un antrenoru Emin İmen, "Cumartesi gunu İstanbul deplasmanında oynayacağımız ikinci macı da kazanarak turu gecmek istiyoruz" dedi. İmen, yaptığı acıklamada, ligde normal sezonu, 2012-2013'teki sırada tamamladıklarını hatırlattı. Bu sezon, gecen yıla gore bir adım one gecmek istediklerini vurgulayan İmen, "Ligi 5'inci sırada tamamladık ve Avrupa kupalarına katılma vizesi aldık. Gectiğimiz sezonun hedefini yakalamış olduk. Şimdi play-off maclarında hedefimiz; turu gecmek" ifadesini kullandı. Galatasaray Daikin karşısında cok iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatan İmen, setlerde 2-0 geriye duşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve başa baş mucadele ettiklerini dile getirdi. Sonucta 3-2 galip gelerek tur icin avantaj elde ettiklerini soyleyen İmen, "Bu zorlu macta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkur ediyorum. Cumartesi gunu İstanbul deplasmanında oynayacağımız ikinci macı da kazanarak turu gecmek istiyoruz" diye konuştu. oyleyen İmen, "Bu zorlu macta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkur ediyorum. Cumartesi gunu İstanbul deplasmanında oynayacağımız ikinci macı da kazanarak turu gecmek istiyoruz" diye konuştu. AA __________________