Batur'dan ailesine teşekkur!
Voleybol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Batur'dan ailesine teşekkur!
-
17-10-2019, 05:31:54Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halkbank'ın başarılı smacoru Emre Batur, onemli acıklamalarda bulundu. Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halkbank'ın başarılı smacoru Emre Batur, her değişikliğin yeni bir heyecan yarattığını ve bu nedenle yeni sezona başka bir heyecanla başlayacaklarını soyledi. Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) resmi internet sitesinde yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Batur, gecen yılki kadrolarıyla cok onemli gururlar yaşadıklarını belirterek, "Gecen sezon, Halkbank'ın en cok kupa kazandığı seneydi ama ayrılıklar sporun doğasında var. Aramızdan ayrılan herkese emekleri icin teşekkur ediyorum" dedi. Bu yıl Sokolov ve Kubiak gibi dunya starları ile oynayacaklarına dikkati ceken milli smacor, "Muthiş bir voleybol gecmişine sahip Lorenzo Bernardi takımın teknik patronu oldu. Derinlikli bir kadroya sahibiz. Değişimin iyi olduğunu duşunuyorum. Her değişiklik yeni bir heyecan yaratır. Bu nedenle sezona başka bir heyecanla başlayacağız" ifadelerini kullandı. - "Antrenor secme gibi bir luksumuz yok" Antrenor secme gibi bir luksleri olmadığını, oyuncu olarak kendilerine, takımın yoneticilerinin uygun gorduğu ekibe maksimum katkıyı yapmanın duştuğunu belirten Batur, şoyle devam etti: "Lorenzo Bernardi cok titiz, calışkan, pozitif elektrik yayan bir kişilik. Şimdiden takımın saygısını ve sevgisini kazandı. Kendisini Şampiyonlar Ligi maclarından da tanıyoruz ve akıllı bir antrenor olduğunu biliyoruz. Yeni sezon onunla cok heyecanlı gececek, Halkbank yine salonlarda zevk veren, bunun yanında kazanan bir karaktere sahip olacak." - "Aileme binlerce kez teşekkur ediyorum" Yaz sezonunu milli musabakalar nedeniyle yoğun gecirdiklerini ancak yine de tatil yapıp dinlendiğini anlatan Batur, acıklamasında, ailesinin desteğiyle ilgili şu ifadelere yer verdi: "Cok ozlediğim koyume gittim, ailem ve yakınlarımla ozlem giderdim. Orada ciftlik işleriyle meşgul olup stres attım. Sezon başı antrenmanlarına fiziksel ve psikolojik olarak hazır halde geldim. Ailemin bana olan inancı, desteği ve duaları benim bugunlere gelmemde cok etkili oldu. Ote yandan ailem zaman zaman Ankara'da benimle birlikte yaşıyor. Hasret gideriyorum. Bana da sadece antrenmana gidip Halkbank icin elimden geldiği kadar calışmak, maclarda tum benliğimle oynamak kalıyor. Bu anlamda aileme binlerce kez teşekkur ediyorum." Turkiye'de yetenekli ve başarılı bir cok oyuncu bulunduğunu kaydeden Batur, "Benim voleybol hayatımda bir tek sloganım vardır, o da calışmak ve cok calışmak. Ben buna inanırım. Onlara taktik, teknik oğretebilirsiniz. En onemlisi calışmazlarsa, hicbir şey elde edemeyeceklerini anlatmaktır" ifadelerini kullandı. kaynak: sporx __________________