ROTA KOLEJİ 1. LİG hedefine yaptığı transferler ile yeşil ışık yaktı... Rota Koleji profesyonel hamlelerle kurduğu takımına Ceyda DEMİRHAN ve Merve ATEŞ' i de transfer etti... http://voleybolx.com/images/haberler...vam-ediyor.jpg Vakıfbank altyapısında yetişen Ceyda DEMİRHAN 1.96 boyunda. Yıldız ve Genc Milli takımların da Balkan Şampiyonasına katıldı. 2009 Genc Milli takım da Genclik Olimpiyatları kadrosun da yer aldı... 2011-2012 sezonunda Bursa Buyukşehir Belediye Spor da takımını 1.Lig'e taşıdı. 2012-2013 sezonunda Salihli Belediye Spor da oynadı... 2013-2014 sezonun da Nilufer Belediye Sporu 1.lig'e taşıyarak 2014-2015 sezonu icin ROTA KOLEJİ ile sozleşme imzaladı. Ceyda DEMİRHAN ; ''Yeni sezonda da Ali Kamberoğlu hocam ve Rota Koleji gibi Hedefi olan bir takımın kadrosun da olmaktan cok mutluyum... Daha onceki kuluplerim de tecrube edindiğim . 1 Lig heyecanını Rota Koleji'n de de yaşamayı cok isterim. Hep birlikte gereken calışmaları yaparak hedefimize ulaşmanın zor olmayacağını duşunuyorum...'' Yıldız Genc Milli Takımlarında Dunya ikinciliği tecrubesi olan MERVE ATEŞ; Eskişehir DSİ, Anadolu Universitesi, Bursa Buyuk Şehir Belediyesi, Balıkesir Belediyesi ve Nilufer Belediyesi Spor kuluplerin de forma giydi.1.82 boyun da olan başarılı sporcu Merve Ateş; '' Bu sezon Rota Koleji icin forma giyecek olmaktan cok mutluyum... Rota Kolejini 1.lig'e taşımak icin hocam ve takımımla elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu... Yaptığı isabetli transferlerle 1.lig'e cıkmayı hakeden Rota Koleji Spor Kulubu Başkanı İsmail Yavuz: her yıl hedefimiz 1.Lig olmasına rağmen yaptığımız bazı yanlış transferler ve secimlerimiz oldu. Spor da her zaman hedefe istenilen zaman da ulaşılamayabiliyor... Fakat onemli olan hatalar dan ders cıkarmak ve tecrube edinmek... 2013-2014 sezonunda Play Off' a hak kazanarak buyuk bir aşama kaydettik... 2014-2015 yeni sezonda ise Ali Kamberoğlu gibi başarılı ve kendini ispatlamış bir hocayla anlaşarak onun direktifleri doğrultusun da takımı kuruyoruz... İnanıyorum ki hem Yonetim tecrubelerimiz hem hocamızın teknik tecrubeleri de birleşince bu sene 1.LİG icin daha umutluyuz... Hocamıza ve tum sporcularımıza guvenerek başarılar diliyorum... dedi. Kaynak __________________