'Hakem galibiyetimizi engelledi'
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- 'Hakem galibiyetimizi engelledi'
-
17-10-2019, 05:18:46Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Beşiktaş’a 3-2 mağlup olan Bakırkoy Bld. Yeşilyurt’un antrenoru Uzeyir Ozdurak, mac sonrası gundeme damga vuracak acıklamalar yaptı. Ozdurak, “Hakem galibiyetimizi engelledi. Macın 4. setinde Beşiktaş’ın hem uyarı hem de sarı kartı bulunmaktaydı. Bundan sonraki her itiraz ve uygunsuz hareket kırmızı kart gerektiriyordu. Macın son sayısı oynanırken, siyah-beyazlıların antrenoru tarafından şiddetli itirazlar yapılıyor ve de antrenor saha icine kadar girip itiraz ediyor. Macın baş hakemi de bu olaya seyirci kalıyor. Olay bununla da bitmiyor, takımım mucadeleye devam ediyor seti kaybediyoruz, olabilir diyoruz ama bundan sonrası daha da vahim… 5. set oncesi top ve saha seciminde baş hakem takım kaptanıma “Kırmızı kartımı vermeliydim ama maca etki etmek istemedim” diyor. Olay burada bitmiştir, oyuncum da şaşkınlıkla yanıma geliyor ve durumu bana anlatıyor. Şimdi herkese soruyorum; acaba hakem maca etki etti mi, etmedi mi? Kurallar acık ve net. Macın 1. sayısı da son sayısı da aynı şekilde yonetilmeli. Bunları duyan oyuncular maca nasıl konsantre olur ve macın 5. setini nasıl oynar. Buradan takımımı mucadelesinden dolayı kutluyorum ve herkesten de biraz daha dikkat ve emeğe saygı rica ediyorum” ifadelerini kullandı. voleybolx __________________