Nesic: 'Artık Canakkaleliyim'
Voleybol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Nesic: 'Artık Canakkaleliyim'
-
17-10-2019, 05:17:53Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Canakkale Belediyespor, Sırp antrenor Dragan Nesic ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sozleşme imzaladı. Kulup başkanı İsmet Guneşhan, Belediye Meclis Salonu'nda duzenlenen imza toreninde yaptığı konuşmada, sezona başlarken ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade ettiklerini, kente yakışır bir takım oluşturma cabası icine girdiklerini soyledi. Sezona başladıktan sonra istedikleri sonucları alamadıklarını, bunun uzerine 7 yıl birlikte calıştıkları antrenor Vedat Mekik ile yollarını ayırdıklarını anımsatan Guneşhan, "Hızlı bir şekilde hedeflerimize varabileceğimiz, dunya capında, kaliteli antrenor bulacağımızı soyledik. Turkiye voleybolunu bilen, Avrupa'da soz sahibi olmuş, şampiyonluklar kazanan Dragan Nesic hocamızla anlaştık. Uzun yıllar bu ligde mucadele etmek ve kalıcı olmak istiyoruz. Bunun icin ne gerekiyorsa yapmaya calışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. NESIC: "ARTIK CANAKKALELİYİM" Antrenor Dragan Nesic ise her şeyden once takımın ligde kalması icin elinden gelen cabayı gostereceğini bildirdi. Guneşhan'a, kendisini tercih ettiği icin teşekkurlerini ileten Nesic, "Bircok kaliteli antrenorun burada calışmak icin sırada olduğunu biliyorum. Ama aralarından beni sectiği icin teşekkur ederim. Bugun ne Bulgar ne de Sırp'ım. Kendim Sırp, eşim Bulgar vatandaşı. Bugun artık Canakkaleliyim, buralıyım, takımın bir ferdiyim. Artık benim milliyetim Canakkale Belediyespor Kulubu" dedi. Gazetecilerden, takımın kazanması halinde başkan ve oyuncularla, kaybetmesi durumunda ise kendisiyle konuşmasını isteyen Nesic, işinin bu olduğunu ifade etti. Nesic, dun Beşiktaş karşısında izlediği Canakkale Belediyespor'u nasıl bulduğu yonundeki soruya şu yanıtı verdi: "Şimdi bir şey soylemem yanlış olur. Ama macı izlerken cok eğlendim. Ne zaman takımla calışmaya başlarsam, takımın bir ferdi olursam o zaman daha rahat konuşacağım. Gecmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Tribundeyken 'Bu hata yaptı, bu kotu yonetti' şeklinde rahat konuşabilirim. Tribundeki herkes hatayı gorur. Muhim olan sahada bunu gormek ve gerekeni yapmaktır. Birkac hafta sonra daha rahat her şeyi soyleyebilirim." "BUTCEMİZ EL VERİRSE TAKVİYE İSTEYEBİLİRİM" Nesic, oyunculardan Funda ve Ecem ile daha once Galatasaray'da birlikte calıştıklarını, Sırp oyuncular Nesovic ve Vesovic'i de vatandaşı olduğu icin yakından tanıdığını soyledi. Her zaman acık ve net konuştuğunu dile getiren Nesic, şunları kaydetti: "Şu anda mevcut oyuncularla calışacağım. Duruma bakacağım. Başkanımızla goruşeceğiz, butcemiz de el verirse takviye isteyebilirim. Ancak şu an icin bu oyuncularla bir arada olacağız. Şu an 'Yerli ya da yabancı oyuncu alacağız, almayacağız' şeklinde hicbir şey soyleyemem. Ama bir hafta sonra takviye de olabilir, olmayabilir de. Bunu zaman gosterecek." Konuşmaların ardından mukavele imzalandı. voleybolunsesi __________________