Turkiye Voleybol Federasyonu'nun illerdeki 6-12 yaş arasındaki cocuklara voleybolu sevdirmek adına hayata gecirdiği Fabrika Voleybol Okul Projesi, Bursa'da 2015-2016 kış donemini kapanış toreni ile tamamladı. Turkiye Voleybol Federasyonu'nun illerdeki 6-12 yaş arasındaki cocuklara voleybolu sevdirmek adına hayata gecirdiği Fabrika Voleybol Okul Projesi, Bursa'da 2015-2016 kış donemini kapanış toreni ile tamamladı. Bursa ilinde 17 ilkoğretim okulu ile yapılan protokoller doğrultusunda secilen 300 oğrenciye 1 yıl boyunca verilen ucretsiz eğitim, 15.05.2016 tarihinde gercekleştirilen kapanış toreni ile kış donemi antrenmanlarını sonlandırdı. Başarı belgelerini alan oğrenciler mutlu bir şekilde salondan ayrılarak yeni donemi beklemeye başladılar. Voleybol Okulları, Ucretsiz Okul Projeleri, Turkiye'nin farklı illerinde gercekleştirilen Mini Voleybol Şenlikleri ve Eğitim Seminerleri ile yaklaşık 10.000 kişiye ulaşmayı başaran Turkiye Voleybol Federasyonu Fabrika Voleybol Projesi calışmalarına tum hızıyla devam ediyor. VoleybolX