Festival Voleybol Altyapılar Turkiye Şampiyonaları suresince Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Eğitim Kurulu tarafından duzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Antrenor Eğitim Portalı tanıtım sunumu gercekleştirildi. Festival Voleybol Altyapılar Turkiye Şampiyonaları suresince Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Eğitim Kurulu tarafından duzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Antrenor Eğitim Portalı tanıtım sunumu gercekleştirildi. TVF Spor Organizasyonları ve Uluslararası Faaliyetler Yetkilisi Gonenc Bengisun tarafından gercekleştirilen sunumda Antrenor Eğitim Portalı’nın kullanımı konusunda eğitim verildi. TVF Antrenor Eğitim Portalı: Antrenorlerin eğitimi, gelişimi ve Turk voleyboluna katkılarını arttırabilmek amacıyla hazırlanan portalda; antrenor kademelerine ait ders notları, seminer icerikleri ve videoları, beceri gelişimi videoları, antrenorlerin kullandığı materyaller ve antrenorleri ilgilendiren tum bilgiler bulunacaktır. Antrenorlerle ilgili tum duyurular, portal uzerinden yapılacaktır. TVF Antrenor Eğitim Portalı’ndaki iceriklerden yalnızca portala uye olan kullanıcılar yararlanabilecektir. TVF Antrenor Eğitim Portalı’na antrenor.tvf.com.tr adresinden ulaşılabilir. Festival Voleybol Gencler (Kız-Erkek) Turkiye Şampiyonaları suresince TVF Eğitim Kurulu tarafından duzenlenen eğitim seminerlerinin bugunku (31 Mayıs) konusu Beslenme ve Sporcu Sağlığı idi. 85 antrenorun katıldığı seminerde sporcuların beslenmesi, yaş gruplarına gore ve musabaka/kamp sureclerindeki doğru beslenme şekilleri, sporcu sağlığı konularında detaylı bilgiler verildi. Seminer, Başkent Universitesi Oğretim Gorevlisi Uzman Diyetisyen Beril Yılmaz tarafından verildi. VoleybolX
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Turkiye Voleybol Federasyonu Antrenor Eğitim Portalının Lansmanı Yapıldı