30 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında Gaziemir – Fuar İzmir’de oynanan Festival Voleybol Genc Erkekler Turkiye Şampiyonası sona erdi. Final macında Fenerbahce’yi 25-20, 25-12, 25-21’lik setlerle 3-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahce ise ikinci oldu. 30 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında Gaziemir – Fuar İzmir’de oynanan Festival Voleybol Genc Erkekler Turkiye Şampiyonası sona erdi. Final macında Fenerbahce’yi 25-20, 25-12, 25-21’lik setlerle 3-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahce ise ikinci oldu. Ucunculuk karşılaşmasında Beşiktaş’ı 25-18, 23-25, 25-12 ve 25-22’lik setlerle 3-1 mağlup eden Halkbank ucuncu oldu. Festival Voleybol Genc Erkekler Şampiyonası’nda dereceye giren takımlar şu şekilde; 1. Galatasaray 2. Fenerbahce 3. Halkbank Odul Toreni; Genc Erkekler kategorisinde ucuncu olan Halkbank takımının madalyalarını ve kupasını Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Altyapı Bayan Milli Takımlar Koordinatoru Onur Carıkcı takdim etti. İkinci olan Fenerbahce takımının madalyalarını ve kupasını TVF Altyapılar Sportif Direktoru Umit Hızal takdim etti. Şampiyon Galatasaray’ın madalyalarını ve kupasını TVF Yonetim Kurulu Uyesi Ahmet Goksu takdim etti. VoleybolX __________________