A Erkek Milli Takım Baş Antrenoru Emanuel Zanini Dunya Ligi'nde 4 finale kalmamızdan sonra acıklamalarda bulundu. Zanini, “Her iki takım icin de cok guzel bir mac oldu. Hedefimize ulaştığımız icin mutluyuz. Oynadığı 8 macın 7’sini kazanan bir takım olarak bunu hak ettiğimizi duşunuyorum. Cin’in farklı bir oyun stili var ve onlar karşısında blok-defans kurgusunu sağlamak kolay değil. Galip geldiğimiz icin mutluyuz. Tum oyuncularıma ve ekibime teşekkur ediyorum. Bu hedef icin iki aydır calışıyoruz. Grupta en duşuk sıralamada bulunan takım olarak finallere katılmak bizim icin kolay bir hedef değildi ama bunu başardık. Tum takım bu hedefe inandı ve elinden geleni yaptı. Bugun bizim icin cok onemli bir gun cunku cok istediğimiz Portekiz biletini almayı başardık.” şeklinde ifadelerde bulundu. A Erkek Milli Takım Kaptanı Ulaş Kıyak ise, “Son topa kadar mucadele eden rakibimizi tebrik ediyorum. İlk macta yaptığımız gibi iyi oyunumuzu surduruyoruz. Bizim icin harika bir gundu. Yapmamız gerekenleri mukemmel bir şekilde gercekleştirdik. Gruptaki son macımızı da kazanmak istiyoruz. Durum ne olursa olsun her macı kazanmak icin sahaya cıkıyoruz. Takım arkadaşlarımla iki ay once World League hazırlıklarına başladığımızda finallere gitmek icin birbirimize soz vermiştik ve bunu başardık. Tum takım arkadaşlarıma, antrenorumuze ve teknik ekibimize teşekkur ediyorum.” dedi. voleybolunsesi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Zanini: Hedefimize ulaştığımız icin mutluyuz