26 Haziran - 03 Temmuz tarihleri arasında Fuar İzmir’de oynanan Festival Voleybol Minik Kızlar Turkiye Şampiyonası sona erdi. Final macında Mersin MEV Toros’u 21-16 ve 22-20’lik setlerle 2-0 mağlup eden Bursa Buyukşehir Belediye şampiyon oldu. Mersin MEV Toros ise ikinci oldu. Ucunculuk macında Arkas Spor’u 23-25, 21-17 ve 16-14’luk setlerle 2-1 mağlup eden Nilufer Belediye ucuncu oldu. Festival Voleybol Minik Kızlar Turkiye Şampiyonası’nda dereceye giren takımlar şu şekilde; 1. Bursa Buyukşehir Belediye 2. Mersin MEV Toros 3. Nilufer Belediye Odul Toreni Minik Kızlar kategorisinde ucuncu olan Nilufer Belediye takımının madalyalarını ve kupasını Turkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Sportif Direktoru Umit Hızal takdim etti. İkinci olan Mersin MEV Toros takımının madalyalarını ve kupasını Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulu Uyesi Uğur Karakaş takdim etti. Şampiyon Bursa Buyukşehir Belediye’nin madalyalarını ve kupasını Turkiye Voleybol Federasyonu Mini Voleybol Kurulu Uyesi Tarık Turker takdim etti. Minik Kızlar Turkiye sıralaması icin tıklayınız. voleybolunsesi