'Gercek bir takım gibi oynadık'
Voleybol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- 'Gercek bir takım gibi oynadık'
-
17-10-2019, 05:08:27Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegol Belediyesi'nin Antrenoru Nizamettin Cakır, İstanbul Buyukşehir Belediyespor'a 3-2 yenildikleri maca ilişkin, "Kaybetsek de bugun, gercek bir takım gibi oynadık" dedi. Cakır, yaptığı acıklamada, kadro acısından kendilerinden cok guclu bir takımla oynadıklarını soyledi. Şampiyonluğa oynayan bir takımla karşı karşıya geldiklerini belirten Cakır, "Bugun yenmeyi cok istedik. Takımım bunun icin cok uğraştı ama bir yerden sonra kadro zenginliği ortaya cıkıyor. Rakibimiz, her set 5-6 oyuncu değiştirebiliyor. Bizim oyle bir şansımız yok" diye konuştu. Oyuncularının takım oyununu ve yardımlaşmayı ust duzeyde gercekleştirdiğinie değinen Cakır, şunları kaydetti: "Kaybetsek de bugun gercek bir takım gibi oynadık. Butun takımı kutluyorum. Buranın da zor bir deplasman olduğunu gostermiş oldular. Seyircimize de cok teşekkur ediyorum. Onlar daha cok gelirse biz daha iyi oynayacağız. Gercekten hem centilmen hem de nerede, ne zaman destekleyeceklerini cok iyi biliyorlar. Onlara cok teşekkur ediyorum." İstanbul Buyukşehir Belediyespor Antrenoru Nedim Ozbay da İnegol Belediyesi'nin cok centilmence oynadığını dile getirerek, "Macı zor aldık. Aldığımız puana seviniyorum" ifadesini kullandı. Ozbay, rakip takımın tertemiz bir taraftarı olduğunu, boyle seyirciye şimdiye kadar Turkiye'de rastlamadığını da kaydetti. voleybolx __________________