Tokat Belediye Plevnespor Kulubu Başkanı Adnan Cicek, Plevnespor'un bu sezon Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde kalması icin mucadele vermeye devam edeceklerini soyledi.
Tokat Belediye Başkanı Cicek, makamında gazetecilere yaptığı acıklamada, Plevnespor'un ligde kalması icin caba gosterdiklerini belirterek, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama biz kendi donemimizde elimizden geldiği kadar, bu takımı ligde tutacak olcude mucadeleye devam edeceğiz. Tum cabamız bunun icin" diye konuştu. Takımın ic sahada oynayacağı macları kazanması halinde kume duşme korkusu yaşamayacağını dile getiren Cicek, "Ligi sondan 5'inci sırada bitirerek bu sıkıntıyı, stresi yaşamak istemiyoruz. Lig, inşallah istediğimiz şekliyle biter" dedi. Tokat Belediye Plevnespor'un, 12 Ocak'ta Fenerbahce Grundig ile İstanbul'da zorlu bir mac yapacağını belirten Cicek, rakibin cok guclu bir takım olduğunu vurgulayarak, şunları soyledi: "Cok konuşulacak bir şey yok. Voleybolda belli bir ustunlukler vardır ama takımımızın iyi mucadele edeceğine inanıyorum. 3-2 mağlubiyet bile bizim icin iyi bir başarı. O mactan ziyade ondan sonra bizimle eş değer takımlarla oynayacağımız maclara bakıyoruz. Bu seneki takımımızın durumuna bakarak Fenerbahce macıyla ilgili cok hayal kurmak istemiyorum. Gercekci olmakta fayda var. Her iki takıma da başarılar diliyorum." "TOKATSPOR'U DAHA İYİ YERLERDE GORMEZ İSTERİZ" Tokatspor Kulubu'nun de Onursal Başkanı Cicek, takımın Ziraat Turkiye Kupası'nda gruplara kaldığını hatırlatarak, "Kupada ilk dordun icerisine girebilir miyiz bunu zaman gosterir ama alacağımız 1-2 galibiyet ve beraberlik de kulubun borclarının bitmesi acısından katkı sağlayacaktır" dedi. Kupada Galatasaray ile oynanacak 2 macın onemine değinen Cicek, "İstanbul'daki Tokatlılar tamamen bu maca odaklanmış durumda. Tokatlı olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Cevre illerdeki vatandaşlar bize gıptayla bakıyor. Tokatspor'u daha iyi yerlerde gormek istiyoruz. Bu da ancak bu şehrin bu takıma sahip cıkmasıyla olacaktır" diye konuştu. Sporx __________________
Plevnespor mucadele edecek
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Plevnespor mucadele edecek