ERKEKLER
Gumuşhane Torul Genclik vs. Arkas Spor Alıntı:
Burakk, cankırılı_kaptan, cem, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TechnoBody, TooNiceToKiss, ` Red
Ziraat Bankası vs. Galatasaray FXTCR Alıntı:
JR, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, ` Red
Fenerbahce Grundig vs. Belediye Plevne Alıntı:
Burakk, cankırılı_kaptan, cem, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TechnoBody, ` Red
İnegol Belediyesi vs. Maliye Milli Piyango Alıntı:
Burakk, cankırılı_kaptan, cem, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln, TechnoBody, ` Red
İstanbul B.Ş.B. vs. Cankaya Bld ANKA Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, ` Red
Konak Belediyesi vs. Halkbank Alıntı:
Burakk, cankırılı_kaptan, cem, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss, ` Red
KADINLAR Fenerbahce vs. Ereğli Belediye Alıntı:
Burakk, cankırılı_kaptan, cem, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TechnoBody, TooNiceToKiss, ` Red
Halkbank vs. İlbank Alıntı:
cem, JR, Karagonza, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, sarpkrgln, ` Red
Canakkale Belediyesi vs. Vakıfbank Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles,NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TechnoBody, TooNiceToKiss, ` Red
Galatasaray Daikin vs. Bakırkoy Belediyesi Yeşily. Alıntı:
Sarıyer Belediyesi vs. Bursa BŞB Alıntı:
JR, Karagonza, karpetov, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, Reis'ul Kuttab, TechnoBody
Eczacıbaşı Vitra vs. Beşiktaş Alıntı:
JR, karpetov, Reis'ul Kuttab, TooNiceToKiss