Erkekler A Grubu
T.F.L Altekma vs. Korkuteli Genclik Kazananları Alıntı:
cem, Digital Serkan, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Bahcelievler Belediyesi vs. Seydişehir Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Digital Serkan, Fawer, JR, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Antalya T.Telekom vs. Kula Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Digital Serkan, Fawer, JR, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Yenişehir Bld. Spor vs. Tofaş Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Digital Serkan, Fawer, JR, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Maliye Okulları vs. Bornova And. Lisesi Kazananları Alıntı:
cem, Digital Serkan, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Erkekler B Grubu
Niksar Belediyesi vs. Melikgazi Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, KUDUS, NewSeBasTiaNs, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Antakya Belediyesi vs. Kahramanmaraş Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, Fawer, KUDUS, Reis'ul Kuttab
Beyza Spor vs. Payas Bld.1975 Kazananları Alıntı:
JR, NewSeBasTiaNs, Reis'ul Kuttab, TooNiceToKiss
4 Eylul Belediye vs. Genc Kafkars Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, karagonza, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TechnoBody, TooNiceToKiss
Ank. PTT vs. Şahinbey Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, JR, Karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Bayanlar A Grubu
Yaşam Pınarım Karşı. vs. Nilufer Belediye Kazananları Alıntı:
Fawer, JR, karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln
Balıkesir Belediyesi. vs. Rota Koleji Gazi Ge. Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Seramiksan vs. Işıkkent Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, TooNiceToKiss
Arkas Spor vs. Salihli Belediyesi Kazananları Alıntı:
JR, karagonza, karpetov, Ma Vie Mes Regles, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Bayanlar B Grubu
İdman Ocağı vs. Maltepe Yalı Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln
Pursaklar Voleybol vs. Pamuk Spor Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, Reis'ul Kuttab, sarpkrgln, TooNiceToKiss
Bartın Polisgucu vs. MKE Ankaragucu Kazananları Alıntı:
JR, karagonza, karpetov, kesanliugur, Ma Vie Mes Regles, TooNiceToKiss
Cankaya Bld. Anka vs. Kazan Belediyesi Kazananları Alıntı:
cankırılı_kaptan, cem, Fawer, karagonza, karpetov, kesanliugur, KUDUS, Ma Vie Mes Regles, NewSeBasTiaNs, ReaList, sarpkrgln, TooNiceToKiss