Manisa Buyukşehir Belediyespor 2016-2017 sezonu oncesinde kadrosunda ihtiyac duyduğu bolgelere transfer yapmaya devam ediyor. Yeşil-Beyazlı takım, gectiğimiz sezon Gumuşhane Genclerbirliği forması giyen Pınar Motur’u kadrosuna kattı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde duzenlenen imza torenine, Manisa Buyukşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunc Calışkan ve kulup Genel Koordinatoru Alparslan Ustamehmetoğlu da katıldı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde duzenlenen imza toreniyle, Pınar Motur kendisini yeşil beyazlı ekibe bağlayan sozleşmeye imza attı. İmza toreninde konuşan Manisa Buyukşehir Belediyespor’un yeni transferi Pınar Motur, “Gectiğimiz sezon Manisa Buyukşehir Belediyespor, tum voleybol severleri etkileyen bir performans sergiledi. Herkes gibi bende bu performans ve takımdaşlık ruhundan etkilendim. Bu senede bu ekibin bir parcası olmak nasip oldu. İnşallah iyi bir sezon gecirip, bir ust lige adımızı yazdırırız” diye konuştu. Takımın bir parcası olacak Manisa Buyukşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının hedefleri doğrultusunda takıma takviyeler yaptığını aktaran Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunc Calışkan, “Pınar kardeşimiz de takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Bu sezon takımımızın bir parcası olacak. Takımımıza katkı sağlayacağını duşunuyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. voleybolunsesi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Buyukşehir Belediyespor, Pınar Motur’la anlaştı