2013-2014 sezon oncesi 20 Eylul'de başlayan Hakem ve Gozlemci Semineri, buyuk bir ilgi ile suruyor.
Seminere Turkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Ozkan Mutlugil, Başkan Vekilleri Akif Ustundağ ile Mustafa Ekşi, Yonetim Kurulu Uyesi Ahmet Goksu, Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulu Başkanı Umit Sokullu, Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulu Genel Sekreteri Eyup Bostancı ile Voleybol Hakemleri ve Gozlemcileri Federasyonu Başkanı Mustafa Yurtsever katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan seminerin ilk gunu, acılış konuşmaları ile devam etti. Acılış konuşmasını yapan Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulu Genel Sekreteri Eyup Bostancı, "2013-2014 sezonu ilk seminerinin Turk voleyboluna hayırlı olmasını temenni ederim. Oncelikle bu seminerin hazırlanmasında emeği gecen herkese teşekkur ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek başarılarımıza yon verecek olan bu seminere katılarak bize guc verdiniz. Tum hakem, gozlemci ve yoneticilerime şukranlarımı sunuyor herkese başarılar diliyorum" dedi. Voleybol Hakemleri ve Gozlemcileri Federasyonu Başkanı Mustafa Yurtsever, "Oncelikle hepinize şahsım ve Yonetim Kurulum adına Ankara´ya ve seminerimize hoş geldiniz diyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Bizler voleybol hakemleri ve gozlemcileri olarak, her şeyden once voleybol sporunun ekonomisinin oluşturulmasında kendi alanımızda katkı sunmak amacındayız. Cok onemsediğimiz hakem ve gozlemcilerimizin eğitimleri ile ilgili teknik alt yapımızı, imkÂnlarımız olcusunde tamamlamaya calışmaktayız. Bu imkÂnları şu an yapılmakta olan genel seminerin dışına taşıyarak, bolgesel seminerler duzenlemeyi de planlamaktayız. İllerimizde bulunan il ve aday hakemlerimize bu seminerler sayesinde ulaşmayı hedefliyoruz. Voleybol Hakemleri ve Gozlemcileri Federasyonu olarak, hakem ve gozlemcilerimizin gorevlerini en iyi şekilde gercekleştirmeleri surecinde uzerimize duşen gorevi en iyi şekilde yapmaya hazırız. Son olarak, tum hakem ve gozlemci arkadaşlarımızı derneklerimizin yanında olmaya, derneklerimizin sayısını arttırarak federasyonumuza guc katmalarını bekliyor, 2013-2014 voleybol sezonunda tum hakem ve gozlemcilerimize iyi ve başarılı bir sezon gecirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu. Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulu Başkanı Umit Sokullu, "Bize destek veren guven duyan yonetim kurulumuzu selamlıyor, şukranlarımızı sunuyorum. Hakem ve Gozlemciler Federasyonu ile ortak duzenlediğimiz bu seminerimize maddi ve manevi verdikleri butun desteklerden oturu Merkez Hakem ve Gozlemci Kurulumuza teşekkur ediyorum. Hic bir cıkar gozetmeksizin hakem bilgi portalını hazırlayan İzmir Gozlemci ve Hakem heyetine de teşekkurlerimi sunuyorum. Yeni portalımızdan bize her konuda ulaşabilirsiniz" dedi. MHGK Başkanı Umit Sokullu, daha sonra hakem ve gozlemcilere talimatlar hakkında bilgi vererek, seminere katılan hakem ve gozlemcilere başarılar diledi. Turkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Ozkan Mutlugil ise "Hepinizi Turkiye Voleybol Federasyonu adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Turkiye Voleybol Federasyonu kurulduğundan bu yana, Merkez Hakem Kurulu TVF'nin her zaman en onemli kurulu olmuştur. Şu an aramızda olan cok değerli hakemlerimiz, bizi uluslararası alanlarda başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Sizler de bugun burada gercekleştirilen cok onemli bir toplantıda, MHGK uyeleri olarak Turkiye voleyboluna katkılarda bulunmak uzere buradasınız. Boylesine katılımın yuksek olduğu bir ortamda, oldukca duzenli bir şekilde yapılan bu organizasyon bizleri gururlandırmaktadır. Hepinize Turk Voleyboluna katkılarınızdan dolayı teşekkur ederim. Bildiğiniz uzere Acıbadem Voleybol Ligleri şu an dunyanın en onemli ligleri arasında gosterilmektedir. Bu liglerin bu aşamaya gelmesinde hepinizin cok buyuk katkıları var. Bu sadece bir kulubun veya bir federasyonun yapabileceği bir oluşum değil, bir ekip calışmasıdır. Hep beraber bunu daha da ileriye goturmek arzusundayız. İkinci, ucuncu, bolgesel ve mahalli liglerimiz ile birlikte cok ciddi bir voleybol hareketimiz var. Bu nedenle siz ekip arkadaşlarımızla beraber bu onemli sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Voleybolun paydaşları olarak en onemli gorevimiz voleybolun populerliği olmalı. Bunu artırmak icin bircok proje uretiyoruz ve antrenorlerimiz ile hakemlerimize bu noktada buyuk pay duşuyor. Bizleri sizler temsil ediyorsunuz. Voleybol icin cok kutsal bir gorevi yerine getiriyorsunuz. Biz TVF ekibi olarak iyi bir ekibiz. Her gecen gun ekibimizi buyutmek istiyoruz. Herkesin yaptığı değişik katkılar var ve hepimizin ortak amacı Turk Voleyboluna katkı sağlamak ve geliştirmek. Ekipler kucuk veya buyuk olabilir. Onemli olan bu olguyu yakalayabilmek. Bu seminerin amacı bir şeyler oğrenmek, bilgi paylaşımı ve iletişim ile sosyalleşerek geri bildirimde bulunmak. Sizlerden talebimiz bize goruşlerinizi iletmeniz. Her turlu talebinizi dinlemek uzere biz buradayız. Bunun icin bir portalımız var. Bu portal uzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlerle beraber iletişimimizi artırarak AR-GE calışmalarımızı gercekleştireceğiz. Her konuda gelişeceğiz. 7.000 hakemimiz var. Dunya´da bu sayıya sahip başka bir ulke yok. Daha da buyuyeceğiz. Turk Voleybolunu daha ileriye gotureceğiz. Saha icinde ve dışında Fair-Play bizim oncelikli hedefimizdir. Turkiye Voleybol Federasyonu İcra Kurulu uyesi arkadaşlarıma, MHGK´dan sorumlu Başkan Vekilimiz Sayın Akif Ustundağ´a, MHGK Başkanı Sayın Umit Sokullu ile tum alt kurul uyesi arkadaşlarıma, Turkiye Voleybol Federasyonu calışanlarına ve sizlere Turkiye Voleybol Federasyonu ve şahsım adına katkılarınızdan dolayı teşekkur ediyor başarılı bir seminer diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından, Voleybol Hakemleri ve Gozlemcileri Federasyonu Başkanı Mustafa Yurtsever, TVF Başkanı Ozkan Mutlugil´e bir plaket takdim etti. 750 hakem ve 170 gozlemcinin katıldığı seminer 22 Eylul 2013, bugun sona erecek. Voleybol Magazin __________________
Hakem ve Gozlemci Semineri Suruyor
Voleybol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Hakem ve Gozlemci Semineri Suruyor