Acıbadem Voleybol Ligi'nde erkek ve bayan takımlarıyla mucadele eden Halkbank Kulubu'nun başkanı Selahattin Suleymanoğlu, "Başarılı bir sezonu geride bırakarak buyuk gurur yaşadık. Bu sene hedeflerimiz daha yuksek" dedi. Suleymanoğlu, Ankara Plaza Otel'de basın toplantısı duzenleyerek yeni sezon oncesi erkek takımın hedeflerini anlattı. Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenoru Radostin Stoytchev, yardımcı antrenor Taner Atik ile oyuncular Emre Batur ve yeni transferlerden Matej Kaziyski de toplantıda hazır bulundu. Gectiğimiz sezon erkeklerde CEV Kupası'nı kazanarak Turkiye'de bir ilki gercekleştirdiklerini belirten Suleymanoğlu, yeni sezona daha buyuk hedeflerle girdiklerini soyledi. Suleymanoğlu, tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mucadele edeceklerine işaret ederek, "Başarılı bir sezonu geride bırakarak buyuk gurur yaşadık. Bu sene hedeflerimiz daha yuksek. Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası'ndan daha ustun bir organizasyon. Kulubumuz hazırlıklarını Şampiyonlar Ligi'ne endeksli olarak değiştirdik. Turkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Turkiye Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu. reklam Kadroda yeniden yapılanmaya gittiklerini dile getiren Suleymanoğlu, "Yabancı oyuncularda değişiklik yaptık. Uc yabancı oyuncuyla da yollarımızı ayırdık. Oncelikle antrenor Stoytchev'i takımın başına getirdik. Katile yabancı oyuncuları da kadromuza kattık. Osmani Juantorena, Mitar Tzourits, Raphael de Oliveira ve Matej Kaziyski gibi kaliteli yabancı oyuncularla daha da guclendik. Ayrıca iki yerli oyuncu transfer ettik. Altyapıdan da iki genc kardeşimizi A takımla antrenmanlara cıkardık. Bayanlarda ise erkeklerden farklı olarak daha uzun sureli bir hedef koyduk" şeklinde konuştu. HEDEF UC KULVARDA ŞAMPİYONLUK Halkbank'ın yeni antrenoru Stoytchev ise kadrolarına bir oyuncu daha katmak istediklerini vurgulayarak, "Bu gercekleşirse daha guclu olacağız. Şampiyonlar Ligi'nde mucadele etmek zor. Dunyadaki en buyuk rakiplere karşı galip gelmeyi hedefliyoruz. Turkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Turkiye Ligi'nde şampiyon olmak istiyoruz" dedi. Ankara'daki ilk izlenimlerinin pozitif olduğuna değinen Bulgar antrenor, "Yaklaşık bir aydır cok iyi hazırlık donemi geciriyoruz. Takımda her şey cok yeni. Bu nedenle sezon başında her şeyin cok ust duzey olmasını beklemek yanış olur. Ancak iyi bir yol izleyerek, iyi oyunculardan kurulu takımımızın başarılı olmasını bekliyoruz. Buna inancımız tam" ifadelerini kullandı. Stoytchev, son olarak Turk gazetecilere sitem ederek, "Henuz hicbir Turk gazeteciyle roportaj yapmadım. İtalya'dan, Bulgaristan'dan gazetecilere roportaj verdim. Bu ulkelerde Halkbank'ın tanınırlığı Ankara'dan daha fazla. Bircok teklif olmasına rağmen cok iyi oyuncular olduğu icin Halkbank'ta calışmanın doğru olacağına inandım. Benim icin oncelikli olarak kazanmak onemli" değerlendirmesinde bulundu. Oyuncular Emre Batur ve Matej Kaziyski de iyi bir takıma sahip olduklarının altını cizerek, Super Kupa ile sezona başlamak istediklerini kaydetti. kaynak:Ntvspor __________________