Kelsey Robinson: Cifte şampiyonluk neden olmasın
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Kelsey Robinson: Cifte şampiyonluk neden olmasın
-
17-10-2019, 04:53:05Gecen sezonu hem Şampiyonlar Ligi hem Dunya Kulupler Kupası şampiyonu olarak tamamlayan VakıfBank kadrosunu buyuk olcude korudu. Bu yıl sadece takımdan ayrılan Kimberly Hill’in yerine Kelsey Robinson takıma dahildu. Robinson da yeni sezon oncesi VATAN’ın sorularını yanıtladı. İşte ABD’li oyuncunun soyledikleri: “Yeni takımımla cok calışarak elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Antrenorumuz Giovanni Guidetti ve bu takımdaki cok değerli oyunculardan yeni şeyler oğrenmek istiyorum. Antrenmanlar cok sert ve yoğun geciyor. Buraya geleli henuz 1 hafta oldu ama gelişim gosterdiğimi duşunuyorum. Bakalım sene sonunda nasıl bir gelişim gostermiş olacağım. Merak ediyorum… Cok yetenekli ve cok uzun boylu bir takım VakıfBank. Filenin onunde hepsini gorduğumde cok uzun ve etkileyiceler. Cok rekabetci bir takım. Ben de rekabeti sevirim o yuzdun buradan olduğum icin mutluyum. ‘EN İYİ LİG BURADA’ Uzerimde baskı hissetmiyorum. Elimden gelen butun gayreti burada gostereceğim. Ben bunu baskıdan ziyade fırsat olarak goruyorum. Sene sonunda yine VakıfBank’ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Dunya Kulupler Kupası şampiyonu olarak goruyorum. Cunku cok başarılı bir ekip. Herkes cok fazla calışıyor bunun icin. Dunyanın en iyi takımları bu ligde. Ben de ilk kez bu ligde oynayacağım.” Kaynak: voleybolplus __________________