Artvin, Turkiye Kar Voleybolu Şampiyonasına Hazırlanıyor
Voleybol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Artvin, Turkiye Kar Voleybolu Şampiyonasına Hazırlanıyor
-
17-10-2019, 04:53:00Artvin Turkiye Kar Voleybolu Şampiyonasına Hazırlanıyor. Turkiye Voleybol Federasyonu Temsilcileri İbrahim Dağaslan, Oğuz Değirmenci ve Artvin Genclik Hizmetleri ve Spor İl Muduru Bahattin Yetim, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Artvin Turkiye Kar Voleybolu Şampiyonasına Hazırlanıyor. Turkiye Voleybol Federasyonu Temsilcileri İbrahim Dağaslan, Oğuz Değirmenci ve Artvin Genclik Hizmetleri ve Spor İl Muduru Bahattin Yetim, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Kafkasor boğa gureşleri arenasında Şubat ayı icerisinde yapılması planlanan Turkiye Şampiyonası Kar Voleybolu icin on incelemelerde bulunmak uzere Artvin'e gelen Voleybol Federasyonu temsilcileri Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgi verdi. Başkan Kocatepe, spor kenti Artvin'e bu tur organizasyonların yakıştığını belirterek Voleybol Federasyonu yetkililerine teşekkur etti. Kocatepe ;"Şehrimiz de spor turizmi onemli yere sahip. İlimizde her ay bir Turkiye şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Kafkasor bolgemizde yaz aylarında ulusal festivallerle şehrimizin tanıtılmasında buyuk katkı sunuyoruz. Bu yıl ilkini yapmayı planladığımız Turkiye Şampiyonası Kar Voleybolu ile daha farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız. Sporcularımız burada konaklayarak temiz havası, organik urunleri ile kendilerini daha zinde hissederek musabakalarında başarılı olacaklarına inanıyorum. Şimdiden şampiyonanın ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Temsilciler İl Muduru Bahattin Yetim eşliğinde, şampiyonanın yapılacağı alanı ve şehirde gerekli incelemelerde bulundu. gunluk gazeteler __________________