Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nden cekilen Greenwich Saat TED Kolejliler'in yerine lige dahil edilen Tokat Belediye Plevnespor'un antrenoru Huseyin Ozcoşan, bir ust ligde mucadele edecekleri icin mutlu olduğunu soyledi. Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nden cekilen Greenwich Saat TED Kolejliler'in yerine lige davet edilen Tokat Belediye Plevnespor'un antrenoru Huseyin Ozcoşan, bir ust ligde mucadele edecekleri icin mutlu olduğunu dile getirdi. Ozcoşan, yonetim kuruluyla bir araya gelerek transferi konuştuklarını, transferi kısa surede tamamlayıp yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti. "Acıbadem Erkekler Ligi'nde mucadele edeceğimiz icin mutluyuz" diye konuşan Ozcoşan,"Sil baştan bir takım oluşturmak zorundayız. Kadromuzdaki oyuncularımız ikinci lig icin yeterliydi. Bir ust lig icin yeterli olmadığını duşunuyoruz. O yuzden butcemizin el verdiği olcude transferler yapacağız. Amacımız ligi ortada sıralarda bitirmek. Bizlere destek olan başkanımız Adnan Cicek'e ve yonetim kurulu uyelerimize teşekkur ediyorum." Ntvspor __________________