"Ligde kalıcı olmak istiyoruz"
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- "Ligde kalıcı olmak istiyoruz"
-
17-10-2019, 04:48:46Tokat Belediye Plevnespor Antrenoru Huseyin Ozcoşan, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde kalıcı olmak istediklerini belirterek, "İnşallah bunu da başaracağız" dedi. Ozcoşan, bu sezon ligdeki ilk maclarında dun ic sahada Fenerbahce Grundig'e 3-0 yenildiklerini hatırlatarak, "Maca iyi başladık. Başa baş mucadele ettik. Fenerbahce bizden guclu bir ekip, macı kazandı. İlk haftayı mağlubiyetle kapattık" dedi. Takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu dile getiren Ozcoşan, "Takımımız biraz zaman gecerse inşallah daha da iyi olacak. Dun salonu dolduran taraftarlarımıza cok teşekkur ediyorum. Tokat'ta cok iyi bir voleybolsever kitlesi var. Voleybolseverleri bundan sonraki tum maclarımıza da bekliyoruz" diye konuştu. Ozcoşan, ligde hafta sonu deplasmanda İnegol Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Zor bir mac olacak, takımımızı bunun bilincinde sıkı bir şekilde hazırlıyoruz. İnegol Belediye macından iyi bir neticeyle ayrılmak arzusundayız. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Bize her zaman destek olan başkanımız Adnan Cicek ve yonetim kurulumuza cok teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. ntvspor __________________