Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ailesi, yeni yıl kutlaması icin Ankara’daki TVF binasında bir araya geldi. Yeni yıl kutlamasına, TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Goksu, MHGK Başkanı Aziz Yener, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşci, TVF Hukuk Kurulu Başkanı Doc. Dr. Kadir Gurten, TVF personeli ve 17 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımımız katıldı. TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, “2018 yılında federasyonumuz 60. yılını kutlayacak. 2017 yılında hem Milli takımlarımızla hem de kulup takımlarımızla bir cok başarı yakaladık. Bu başarılarda sadece sahada oynayan oyuncuların değil, sizlerin de emekleri cok buyuk. Maclar icin salonun hazırlanması, liglerin organize edilmesi ve diğer bircok işin arkasında sizler varsınız. Hepinize katkılarınızdan ve ozverili calışmalarınızdan dolayı teşekkur ediyor, yeni yılın da hepimiz icin başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum” dedi. TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ise, “Herkese emekleri icin teşekkur ediyorum. 2018 yılında da calışmalarınıza buyuk bir ozveriyle devam edeceğinizden eminim. 2018’in aileleriniz ve sevdiklerinizle guzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi. voleybolunsesi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- TVF'de yeni yıl kutlaması