TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, Ozyeğin Universitesi Mutevelli Heyeti ve Fiba Holding A.Ş Yonetim Kurulu Başkanı Husnu Ozyeğin’i makamında ziyaret etti. Gercekleşen goruşmede; Ozyeğin Universitesi Mutevelli Heyeti ve Fiba Holding A.Ş Yonetim Kurulu Başkanı Ozyeğin, voleybolda elde edilen uluslararası başarılardan dolayı TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ’a tebriklerini iletirken; voleybola destek olmaktan dolayı da buyuk mutluluk duyacağını ifade etti. Goruşmenin ardından ise; Ozyeğin Universitesi Spor Merkezi Muduru Onder Atahan ile Milli Takımlar alt yaş kategorilerinin eğitim ve calışmalarını kapsayan işbirliği protokolu imzalandı. TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ; bu anlaşmanın voleybolun gelişmesine onemli bir katkısı olduğunu soyleyerek imzalanan protokolden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Goruşmenin sonunda; TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, Ozyeğin’e spora ve voleybola katkılarından dolayı teşekkur ederek, plaket, uzerinde adının yazılı olduğu milli takım forması ve voleybol topu hediye etti. Ayrıca; bu goruşmenin oncesinde TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, TVF Milli Takımlar Sorumlusu ve Basından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Kurtaran Mumcu ile birlikte; Ozyeğin Universitesi’nin Cekmekoy’de bulunan kampusune bir ziyaret gercekleştirdiler. Ozyeğin Universitesi Cekmekoy Kampusu icerisinde yer alan kamp merkezi ve spor salonunu gezerek incelemelerde bulunan TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, ziyaret sırasında oynanan ozel bir voleybol karşılaşmasını da takip etti. Ustundağ, karşılaşmanın ardından oğrenciler ile bir araya gelerek oğrencilere başarı dileklerini iletti ve hatıra fotoğrafı cektirdi. Kaynak Sporx __________________