Eyupsultan’da şampiyonlar kupalarını aldı
Voleybol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Eyupsultan’da şampiyonlar kupalarını aldı
-
17-10-2019, 04:46:55Eyupsultan Belediyesi Genclik ve Spor Hizmetleri Mudurluğu tarafından Her yerde spor, herkese spor sloganıyla duzenlenen Okullar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın kupa toreni Cumhuriyet Ortaokulu’nda duzenlendi. Toren oncesi, Genc Kızlar kategorisinde, Ozel Hisar Okulları ile Rami Ataturk Anadolu Lisesi voleybol takımları arasında final macı oynandı. Karşılaşmada Ozel Hisar Okulları voleybol takımı, oynanan iki setin sonunda 2-0’lık skorla Genc Kızlar kategorisinde şampiyon oldu. Kıran kırana gecen karşılaşmayı seyreden Eyupsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ilcedeki sportif faaliyetler ve turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Gencler sizleri tebrik ediyorum. Cok mucadeleci bir oyun sergilediniz. Zaman zaman bende sahaya girip oynamak istedim. Ama bir gun antrenmanınıza gelerek sahaya gelip sizinle bir mac yapmak istiyorum. Boyle genc kardeşlerimizi sporla uğraşırken gormekten cok mutlu oluyorum. Sporun guzelliklerini yaşıyoruz. İstiyorum ki ilcemizin her okulunda her oğrenci sporun bir branşıyla uğraşsın ve kendini geliştirsin. Tekrardan sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” diye konuştu. 552 OĞRENCİ SPORCU, 46 OKUL KATILDI Turnuvaya ilcede bulunan okullarda okuyan 552 kız ve erkek oğrenciden oluşan 46 okul katıldı. Takımlar genc erkek, genc kız, yıldız kız, kucuk erkek, kucuk kız ve minik kız kategorilerinde şampiyonluk icin mucadele etti. Cekişmeli gecen musabakalara sahne olan turnuva sonunda genc erkek kategorisinde Eyup Anadolu Lisesi birinci, Rami Ataturk Anadolu Lisesi ikinci ve Alibeykoy Anadolu Lisesi ucuncu, genc kız kategorisinde Hisar Okulları birinci, Rami Ataturk Anadolu Lisesi ikinci ve Halic Doğa Bilim Okulları ucuncu, yıldız kız kategorisinde Hisar Okulları birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci ve Eyupsultan Ortaokulu ucuncu, kucuk erkek kategorisinde Silahtarağa Ortaokulu birinci, Ozel Zinde Okulları ikinci, kucuk kız kategorisinde Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Hisar Okulları ikinci ve Kemerburgaz Doğa Koleji ucuncu oldu. Eyupsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk uce giren okulların takım oyuncularına duzenlenen torenle madalyaları ve kupalarını takdim etti. Kaynak: voleybolplus __________________