Mehmet Berent Bayrakcı: “Kulubumuz takımımıza sahip cıktı”
Voleybol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Mehmet Berent Bayrakcı: “Kulubumuz takımımıza sahip cıktı”
-
17-10-2019, 04:46:26Galatasaray Voleybol Şubesi Genel Menajeri Mehmet Berent Bayrakcı, Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan Berna Sezer’in sunduğu Voleybol Arenası programının konuğu oldu. Vakıfbank – Galatasaray macında yaşanan hakem hatalarını değerlendiren Mehmet Berent Bayrakcı’nın acıklamaları şu şekilde; “COK İYİ MUCADELE ETTİK” “Cok zor bir seri. Vakıfbank belki de dunyanın en iyi takımlarından beri. İkinci maca cok iyi hazırlandığımızı duşunuyorum. İlk macta biraz şanssızdık. İkinci macın başından sonuna kadar cok iyi mucadele ettik. İzleyenler acısından inanılmaz keyifli bir karşılaşmaydı.” “BAŞKANIMIZ DESTEK OLDU” “Başkanımız Mustafa Cengiz, hocamızı arayarak destek oldu. Başkanımız “Bizim gozumuzde bu macın galibi sizsiniz” demiş. Seride durumu 1-1’e getirmek uzereydik. Bu macın 3-1 bitmesi gerekiyordu. Bir şekilde olmadı diyelim. Bu sezon bircok kez yaşadık bunları. Mac icinde dik inip, dik yukarı cıkabiliyoruz. O seti oyle kaybetmek uzucu.” “CANSU SORUMLULUK ALDI” “Takımımızda eksiklikler var. Cok onemli macta aynı mevkide oynayan iki oyuncumuz sakatlandı. Kosheleva bizim sayı yukumuzu ustleniyor. Onun yokluğunda Cansu inanılmaz oynadı. Yarı final serisinde ciddi bir sorumluluk aldı. Bu işin altından kalktı. Takımın en iyilerinden biriydi.” “HAKEM HATALARININ OLMASI UZUCU” “Hem bayan hem erkek takımımız ligde oynadığı maclarda hakem hatası yaşamış. Tum sene bu macları oynamak icin calışıyorsunuz. Hedefiniz buralar. Bunu anlayışla karşılaşmak lazım diye duşunuyorum. Bu seviyede bir hakem hatasının oluşu bizi uzdu. Bir takım zorluklar yaşıyorsunuz, sakatlıklar yaşıyorsunuz. Bir yanlış karar sizin emeğinizi alıp gidiyor. Her spor dalında olan bir şey.” “KULUBUMUZ TAKIMIMIZA SAHİP CIKTI” “Kulubumuzun takımımıza sahip cıkması muhteşem bir olay. Kızlarımıza bugun paralarını yatırmışlar. Sonuna kadar mucadele eden bir takımımız vardı. İyi hazırlanan bir teknik ekibimiz vardı. Eksiklerimize rağmen iyi mucadele ettik. Bu macın hakkı bir son mac isterdi. Şimdi 3./4.’luk macı oynayacağız.” “HEDEFİMİZ FİNAL FOUR” “Şampiyonlar Ligi’nde aynı şekilde, aynı ruhla oynarsak bu turu gececeğimizi ve Final Four’a kalacağımızı duşunuyorum. Bu sene hedefimiz buydu. Novara ile eşleştiğimizde tum yakınlarıma bu turu gecersek bizi kimse tutamaz diyorum.” “ERKEK TAKIMIMIZ YILIN TAKIMI” “Erkek takımımız bu sene kimsenin beklemediği işler yaptı. Yılın takımı oldular. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Play Off’a kalır mı, kalmaz mı denilen ligde 3-6 eşleşmesinde Fenerbahce’yi gecti. İkinci devre cok iyiydiler. Lig lideri Halkbank ile 3-2’lik maclar oynadık. Şimdi İstanbul BBSK ile 3./4.’luk maclarında mucadele edecekler.” Kaynak: voleybolplus __________________