Karadeniz’in şampiyonlarına Arhavi’de muhteşem karşılama
Voleybol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Karadeniz’in şampiyonlarına Arhavi’de muhteşem karşılama
-
17-10-2019, 04:46:22Doğu Karadeniz’in voleyboldaki temsilcisi Arhavi Belediyespor 1. Lig B grubu yukselme final macında Plevne takımını 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve Efeler Ligi’ne cıkarak hem Artvin’in hem de tum Karadeniz’in adeta gururu oldu. Mersin’deki final musabakalarında kıran kırana maclar cıkararak şampiyon olan Arhavi Belediyespor artık Efeler Ligi’nde mucadele etmeye hak kazandı. Şampiyon takım Plevne macı sonrasında kupalarını Arhavi Belediyepor Kulup Başkanı ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile birlikte havaya kaldırdı. Sporcular ve Arhavili taraftarlar saha icinde horon tutarak Efeler Ligine yukselme sevincini doyasıya yaşadılar. Şampiyon takım omuzlara alındı Karadeniz’in voleyboldaki yuzu olan Arhavi Belediye Spor, Artvin girişinden itibaren muhteşem bir konvoyla karşılandı. Arhavi’de vatandaşlar şampiyon takımı ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu omuzlara aldı. Arhavi ilcesi ve Artvin sabaha kadar doyasıya eğlendi. Horonların tutulduğu ilcede şampiyonluk sevincini sporcular ile birlikte halk sabahın ilk ışıklarına kadar kutladılar. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptığı acıklamada, “Bu buyuk başarıda en cok emeği olan sporcu kardeşlerim ve teknik heyetimiz başta olmak uzere, takımımızı bir an bile yalnız bırakmayan hemşehrilerime sonsuz teşekkur ediyorum. İlcemiz adına buyuk bir başarıya imza attık. Artık Efeler Ligi'nde ilcemizi ve bolgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyor, tekrar emeği gecenlere teşekkurlerimi iletiyorum” dedi. Arhavi Belediyespor Teknik Direktoru Ahmet Kavaz ise "Tum sporcu kardeşlerimin alınlarından opuyorum, onlarla gurur duyuyorum. Bize her zaman destek olan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na da minnettarız. Birlikte cok guzel başarılara imza atacağız. Hem Arhavi hem de Turkiye’nin gururu olacağız" diye konuştu. Arhavi Belediyesopr artık 2018-2019 sezonunda Turkiye Voleybol Federasyonu’nun en ust ligi olan Efeler Ligi’nde mucadele edecek. İHA __________________