Milli takımın başarılı sporcusu Naz Aydemir Akyol, memleketi Balıkesir’in Dursunbey ilcesinde adına duzenlenen turnuvanın finaline katıldı. Dortlu finalde ulkemize Avrupa’nın en buyuk kupasını getiren milli pasor Naz Aydemir Akyol, Dursunbey’de adına duzenlenen turnuvanın finaline katılarak hemşehrileri ile bir araya geldi. Dursunbey Belediyespor kulubu tarafından duzenlenen Naz Aydemir Akyol Voleybol Turnuvası'na 13 takım katıldı. Şubat ayında başlayan uzun soluklu turnuva, haftada iki gun oynanan karşılaşmalarla sporseverleri bir arya getirdi. Her yaştan sporcunun mucadele ettiği turnuvanın finalleri ise muthiş mucadelelere sahne oldu. Naz Aydemir Akyol ve Manchester City’de forma giyen İlkay Gundoğan’ın ailesinin de izlediği finaller sonrası dereceye giren takımlara ve sporculara odulleri verildi. Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan da Naz Aydemir Akyol’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkur ederek plaket takdim etti. Turnuva sonrası acıklama yapan Naz Aydemir Akyol, “Tabi ki bir sporcunun adına turnuva duzenlenmesi cok gurur verici bir şey. Ozellikle sporcunun aktif spor yaşantısının devam ederken kendi adına duzenlenmesi daha da buyuk bir gurur. Bunun icin Dursunbey Belediyesi'ne ve sevgili dayım İrfan Gundoğan’a cok teşekkur ediyorum boyle bir organizasyona vesile oldukları icin. Katılan tum takımları da tebrik ediyorum” dedi. Turnuvada Dursunbey Belediye şampiyonluğunu ilan ederken, İmam Hatip Lisesi ikinci, Cakırın Yeri ucuncu, Maksatspor ise dorduncu oldu. İHA __________________