"Cok can yakacağız"
Voleybol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- "Cok can yakacağız"
-
17-10-2019, 04:41:35Halkbank Bayan Voleybol Takımı Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde gecirecekleri ilk sezonun hazırlıklarını Ankara’da surduruyor. Sabahları ağırlık merkezinde, oğleden sonra da salonda calışan başkent ekibinde antrenmanlar oldukca ağır geciyor. Takımın yeni transferlerinden Neşve Buyukbayram yorucu, ancak verimli bir calışma donemine girdiklerini soyledi. Halkbank’ın kariyerinde İstanbul dışında forma giydiği ilk takım olduğunun altını cizen genc oyuncu, tranfer surecini “Takımın yapısını biliyordum, genc ve yetenekli bir gruptu. Bir coğunu İkinci Lig maclarından tanıyordum. Burada gercekten bir sistem vardı. Bana sunulan imkanlarla bu kaliteli yapı birleşince doğan sinerjiden etkilendim. Halkbank ailesine katıldım” sozleriyle anlattı. Genc oldukları icin cok calışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını ifade eden Neşve Buyukbayram, “Zaten cok calışıyoruz. Gencliğimiz, bu donemde bizim icin buyuk bir avantaj oluşturuyor. Benimle birlikte tranfer olan arkadaşlarım Milli Takımlarda ve ligde edindiğimiz deneyimleri takımımıza aktarıp başarılı olmak icin calışacağız” diye konuştu. Ligin cok sert gececeğine inandığını ifade eden Neşve sozlerini şoyle tamamladı: “Tum takımlar iyi kadrolar oluşturdu. Takımımızın dinamik yapısına bizim katıklarılımız eklenince ortaya enerjisi yuksek bir takım cıkacak. Lig başlayınca neler yapabileceğimizi herkes gorecek. Her sayı icin savaşacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu yıl cok can yakacağız. Bize burada forma giyme olanağı sağlayan Halkbank Yonetimine teşekkur ederim.” Ajansspor __________________