Genc Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenoru Umit Hızal ve takım kaptanı Baturalp Burak Gungor mac sonu acıklamalarda bulundu.
Genc Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenoru Umit Hızal, Meksika macının kolay gectiğini belirterek, "Ceyrek finale cıktığımız icin cok mutluyuz" dedi. Hızal, Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından duzenlenen 21 Yaş Altı Dunya Şampiyonası play-off macında Meksika'yı 3-0 yenerek, ceyrek finale yukselmelerinin ardından yaptığı acıklamada, "Bu mac, ceyrek finale acılan kapıydı ve bu acıdan cok onemliydi. Umduğumuzdan kolay bir galibiyet aldık. Oyuncularım gercekten cok iyi ve bilincli. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" diye konuştu. Ceyrek finalde Fransa-Kanada eşleşmesinin galibiyle karşılaşacaklarını hatırlatan Hızal, "Ben, Fransa'nın geleceğini tahmin ediyorum ama fark etmez. Bizi bundan sonra daha zorlu maclar bekliyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Milli takım kaptanı Baturalp Burak Gungor de şampiyonanın bundan sonra başladığını dile getirerek, "Artık rakip secme şansımız yok. Kim gelirse gelsin cok iyi mucadele etmek zorundayız. Rakiplerin hepsi kuvvetli. Hakkımızda en iyisini diliyorum" diye konuştu. Sporx __________________
Hızal: "Galibiyeti hak ettik"
Voleybol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Hızal: "Galibiyeti hak ettik"