Estonya, Fas, Venezuela ve Ruanda teknik direktorleri Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Erkekler 21 Yaş Altı Dunya Şampiyonası hakkında acıklamalarda bulundular.
Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Erkekler 21 Yaş Altı Dunya Şampiyonası'nı 17. sırada tamamlayan Estonya'nın antrenoru Urmas Tali, "Şampiyonada elde ettiğimiz deneyim cok onemli" dedi. Tali, yaptığı acıklamada, klasman grubunda son oynadıkları Venezuela macına cok iyi konsantre olduklarını ve musabakanın cok iyi gectiğini kaydetti. Hucumlarda rakiplerine blok şansı vermediklerini belirten Tali, "Turnuvayı 17. sırada tamamladığımız icin mutluyum. Elbette seviyemiz bu değil. Ancak şampiyonada elde ettiğimiz deneyim cok onemli" dedi. "COK GUZEL BİR TURNUVA GECİRDİK" Fas Antrenoru Brahim Bouchdouk ise tum takımı performansından dolayı kutlayarak, son maclarında kendilerine gerekli olan 3-0'lık sonucu aldıkları icin mutlu olduklarını soyledi. Ruanda galibiyetiyle turnuvayı 18. bitirdiklerini kaydeden Bouchdouk, "Turkiye Voleybol Federasyonu'na teşekkur ediyorum. Cok guzel bir turnuva gecirdik. Bize yardım eden herkese tekrar teşekkurler" diye konuştu. "İYİ BİR DENEYİM OLDU" Venezuela antrenoru Roberto Garcia ise Estonya'yı tebrik ederek, "Rakibimiz karşısında iyi oynayamadık. Turnuvayı 19. sırada tamamladık. Turkiye Voleybol Federasyonu ve FIVB'ya bu guzel organizasyon icin teşekkur ediyorum. Butun takımlar icin iyi bir deneyim oldu" diye konuştu. "DAHA İYİ KONUMA GELMEK İSTİYORUZ" Ruanda Antrenoru Paul Bitok da turnuvadan sonra calışmaya devam edeceklerini bir sonraki Dunya Şampiyonası'nda daha iyisini yapak istediklerini belirtti. Bitok, "Turnuvada cok ust duzey takımlar vardı. Değişik sistemler ve takımlar gorduk. Bunlardan faydalanıp daha iyi konuma gelmek istiyoruz" dedi. Sporx __________________
"Voleybol Federasyonu'na teşekkur ederiz"
Voleybol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- "Voleybol Federasyonu'na teşekkur ederiz"