Antalya Belek’te yer alan Gloria Sports Arena’nın (GSA) ev sahipliğinde, Smart Casual Event’ın organizatorluğunde Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle duzenlenen Gloria Cup Volleyball’da mucadele eden A Bayan Milli Takımımız, ucuncu ve son macında bugun (25 Ağustos 2018, Cumartesi), İtalya ile karşı karşıya geldi. Gloria Sports Arena’da dolu tribunler onunde oynanan mucadelede seyircisinin de desteğini arkasına alan Millilerimiz, İtalya’yı 23-25, 25-22, 25-18 ve 25-21‘lik setlerle 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve Gloria Cup Volleyball’da namağlup lider olarak şampiyon oldu. Turnuvanın En Değerli Oyuncusu (MVP) secilen A Bayan Milli Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dundar; “Oncelikle bu harika organizasyon icin Gloria Sports Arena’ya ve Smart Casual Event’a teşekkur ediyorum. Burada harika bir 3 gun gecirdik. Hazırlık turnuvasının bizim adımıza cok verimli gectiğini duşunuyorum. Dunya Şampiyonası hazırlık surecimizde kazanma alışkanlığını elde etmemiz adına bu karşılaşmalar bizim icin onemliydi. Takım halinde ozguven kazandık, herkesi kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Gazeteler __________________