Korfez Eğitim hızlı başladı
Voleybol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Korfez Eğitim hızlı başladı
-
17-10-2019, 04:37:31Balıkesir'in Burhaniye ilcesini voleybolda Turkiye Kadınlar 2. Ligi'nde temsil edecek olan Korfez Eğitim ve Gelişimspor, lig hazırlıklarına başladı. Yeni sezonun ilk hazırlık calışmasını Burhaniye 8 Eylul Stadı'nda yapan Korfez eğitim ve Gelişimsporlu voleybolcular, gunun ikinci idmanını ise Burhaniye Ataturk Spor Salonu’nda yaptı. Kulup Başkanı Neşe Birituna, ciddi maddi imkansızlıklar icinde calışmalarını surdurduklerini soyledi. Burhaniye’yi Turkiye kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde temsil edeceklerini belirten Birituna, “Hedefimiz belli. Ligi ilk sırada bitirmek ve Burhaniye’yi Sultanlar Ligi'nde temsil etmek. Buna inanıyoruz. Gucumuz var. Başaracağız” dedi. Antrenor Cağdaş Sargın ise cok onemli bir kulupte gorev yaptığını bildiğini ifade ederek, "Bize duşen gorev once Burhaniye halkının takımını Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nden 1. Lig'e cıkarmak ve Burhaniye’nin ismini tum Turkiye’de duyurabilmek. Oyuncularım, hocalarım ve yonetimimiz ile bu işi başarmak icin buradayız. Başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu. İHA __________________