Turk Hava Yolları Genel Muduru Temel Kotil'in ebola salgını ile ilgili değerlendirmeleri sosyal medyada yankı buldu.

Ulaştırma Bakanı Lutfi Elvan acıklama yaparken soze giren Temel Kotil'in, "Bruksel Hava Yolları'nın genel muduru yeni geldi Afrika'dan. O bize bir brifing verdi. Bu, gorulduğu kadar kotu bir şey değil. Tabi ki Allah gostermesin, bulaşınca olduruyor ama son aşamasında oluyor. Sayın bakanımın da dediği gibi Afrika'dan gelenler hava limanlarında kontrol ediliyor. Ucaklarda tedbir var. İnşallah ilacı da bulunur" acıklaması sosyal medyada gunun konusu oldu.

Cumhuriyet gazetesinin derlediği twitter'daki Temel Kotil tweet'lerinden bazıları şunlar

İşte Temel Kotil icin yazılanlar:

@AYKUTerdogdu: Heryere karayolu ile gidiyorum... Canım cıkıyor... Temel Kotil'in THY Genel Muduru olduğu yerde benim ucaktan korkmam fobi değil... Rasyonel

@peynirgemisi: Beyanatı oyle trajikomik ki, Temel Kotil'e Ebola bulaşırsa yeni bir Temel fıkrası kazanır mizah dunyamız!

@ahmetbozkus: Temel Kotil demek istemiş olabilir ki: "Ebola olduruyor ama en azından işkence yapmıyor."

‏@devrim_evinn: THY muduru Temel Kotil'in aciklamasi icimize serin su serpti ))

@Selinasker: Temel Kotil: Ebola iyi de cevresi kotu.

@esingedik: Temel Kotil THY Genel Mudurluğu koltuğunda harcanıyor, uzay araştırmaları icin kullanılmalı

@MichaelCrleone: "ATOM BOMBASININ TEK KOTU YANI, PATLAYINCA OLDURMESİ.." - thy genel muduru temel kotil

@siradanbiroteki: Arkadaşlar iciniz rahat olsun, THY yk başkanı Temel Kotil ebola'nın o kadar kotu olmadığı, sadece bulaşınca oldurduğu acıklamasını yaptı.

@mhmetsa: THY Genel Muduru Temel Kotil. hayır ben AKP li demiycem siz metni okuyun hangi partili olduguna karar verin

@BR4KL4: Thy'nin artik reklama ciddi paralar harcamasina gerek kalmadi Temel Kotil kendi kendine buyuk bi reklam ( ee reklamn iyisi kotusu olmaz

KAYNAK