Turkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta liderlik koltuğunda oturan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor namağlup yoluna devam ediyor. Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor ligin 4. haftasında sahasında ve taraftarı onunde oynadığı guclu rakibi Kuzeyboruspor'u 3-1 mağlup ederek liderliği kimseye bırakmadı. OSB Spor Salonunda oynanan ve kıran kırana gecen musabakada rakibini 3-1 mağlup eden Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, hem rakibine ilk yenilgisini tattırdı, hem de 4'de 4 yaparak yenilgisi tek takım konumunda. 5. Grupta tek namağlup takım olan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, hedefleri doğrultusunda adım adım ilerliyor. Kuzeyboruspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 12 yaparak liderlik koltuğunda oturan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, mac sonunda galibiyeti doyasıya kutladı. Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor ligin 5.haftasında Pazar gunu Konya'da oynayacağı Pema Koleji macı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ozhan: " Adımızda Kayseri, arkamızda Erciyes var" Galibiyetle dolayı cok mutlu olduğunu belirten Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor Kulup Başkanı Adil Ozhan, "Baştan sona cekişmeli bir mac izledik, her iki takımda kazanmayı cok istedi. Galip gelen taraf olduğumuz icin mutluyuz. Adımızda Kayseri, armamız da Erciyes var. Kayseri'yi bu seviyede temsil etmek tabii ki gurur verici ama bu şehre şampiyonluk yakışır. Sporcularımız ve antrenorlerimiz sahada cansiparane mucadele ediyor, taraftarımız sağ olsun her macta -hatta deplasmanlarda bile- yanımızda, sponsorlarımız maddi-manevi desteklerini esirgemiyor hepsine ayrı ayrı teşekkur ediyorum" dedi. Şahin:"Onemli bir galibiyet elde ettik" Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor Başantrenoru Harun Şahin ise, " Şampiyonluk yolunda onemli bir galibiyet aldık, bu seviyede kolay mac yok. Haftaya Konya'da Pema Koleji ile oynayacağız. Sezon sonuna kadar her maca aynı ciddiyetle hazırlanıp sezon sonunda şehre şampiyonluk kupasıyla donmek tek arzumuz" diye konuştu. AA __________________