Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile akıllı telefon uygulaması Getir’in su markası Kuzeyden arasında 2020 yılına kadar sponsorluk anlaşması imzalandı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gercekleştirilen imza torenine TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, Getir ve Kuzeyden markalarının kurucusu Nazım Salur, A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarının oyuncularından Şeyma Ercan ile Murat Yenipazar’ın yanı sıra davetliler katıldı. Başarıya giden yolda sponsor desteğinin her zaman cok buyuk bir guc kaynağı olduğunu ifade eden Ustundağ, "Federasyon olarak onemli bir sponsorluk anlaşmasına daha imza atıyoruz. Turk sporu ve Turk voleybolunun daha iyi yerlere gelmesi icin birlikte calışacak olmaktan buyuk mutluluk duyuyoruz. Turk voleyboluna gosterdikleri ilgi ve katkılardan dolayı bir kez daha Sayın Nazım Salur’a ve Getir Kuzeyden Su ailesine teşekkurlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. Voleybol ailesi olarak guzel bir camiaya sahip olduklarını belirten Ustundağ, şunları kaydetti: "Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini istiyoruz. Bana ’Takım sporlarında cok başarılısınız. Ya şampiyon ya da ikinci oluyorsunuz.’ diyorlar. Bu, futbol yorumcuları tarafından da dile getiriliyor. FIVB Dunya Kulupler Şampiyonası’nda Eczacıbaşı VitrA ucuncu, VakıfBank ise şampiyon oldu. Bu, Turk sporu adına inanılmaz başarı. Onlara teşekkur ediyorum. Bu sene 60. yılımız. Hepimiz aynı takımdayız. Bu takımda bizimle olan sponsorlar, bizleri ayrı mutlu ediyor. İki dev markanın bir araya geldiği bu anlaşmanın, karşılıklı memnuniyetlerle uzun yıllar devam etmesi ortak arzumuzdur. " Ote yandan başkan Ustundağ, Ankara-Konya seferini yapan Yuksek Hızlı Tren ile yol kontrolu yapan kılavuz trenin carpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirenler icin başsağlığı dileğinde bulundu. Nazım Salur ise TVF ile iş birliği yapmaktan dolayı gururlu olduklarını vurgulayarak, "Getir, dunyada da bir ilki başarıyor. Nasıl ki voleybolda VakıfBank dunya şampiyonu oldu, biz de başka bir kulvarda kendimizi dunya şampiyonu olarak goruyoruz." diye konuştu. Salur, haziran ayında Turkiye Basketbol Federasyonuna resmi su sponsoru olduklarını da anımsatarak, "Şimdi ise TVF ile yaptığımız anlaşmayla Voleybol Milli Takımlarımıza, Efeler ve Sultanlar Ligleri’ne, alt yaş gruplarındaki sporcularımıza ve Kupa Voley’e sponsoruz. Voleybol, daha cok desteği hak eden bir spor. Bu desteği artırarak devam ettirmek istiyoruz." şeklinde goruş belirtti. İmza toreninin sonunda Mehmet Akif Ustundağ, Getir kurucusu Nazım Salur’a plaket ve forma takdim ederken, Salur ise Ustundağ’a sembolik bir kupa verdi. Gazeteler __________________