Sedat Simavi Odulleri’nde ‘Turk Voleybolu’ 2 Dalda Odule Layık Goruldu
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Sedat Simavi Odulleri’nde ‘Turk Voleybolu’ 2 Dalda Odule Layık Goruldu
-
17-10-2019, 04:30:20Turkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) kurucu başkanı adına duzenlenen Sedat Simavi Odulleri sahiplerini buldu. Turkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2018 Sedat Simavi Odulleri’ne değer gorulen sanatcı, gazeteci, edebiyat, spor ve bilim insanları, Taksim The Marmara Oteli’nde duzenlenen torenle odullerini aldılar. Gercekleşen odul torenine; TVF Milli Takımlar ve Basından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi ve Basın Sozcusu Kurtaran Mumcu, A Bayan Voleybol Milli Takımı kaptanı Eda Erdem Dundar, oyuncular; Hande Baladın, Meryem Boz, Cağla Akın, Şeyma Ercan ve A Bayan Milli Takımı Menajeri Pelin Emniyetli katıldı. Buyuk bir başarıya imza atarak FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde Dunya 2.liği elde eden A Milli Bayan Voleybol Takımımız, Turkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 42. kez duzenlenen 2018 Sedat Simavi Odulleri’nde secici kurul tarafından spor dalında ovguye değer goruldu. A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın odulunu takım kaptanı Eda Erdem Dundar’a, TGC Onur Kurulu Uyesi Sozcu Gazetesi Başyazarı Rahmi Turan takdim etti. Ayrıca, 2018 yılında kazandığı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla dorduncu kez Avrupa’nın en buyuğu olan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, Sedat Simavi Odulleri’nde ‘Yılın Spor Odulu‘nun sahibi oldu. VakıfBank Spor Kulubu Başkanı Osman Demren ile takım kaptanı Melis Gurkaynak’a odullerini Secici Kurul Başkanı eski FIFA İcra Komitesi uyesi Şenes Erzik takdim etti. Secici Kurul Uyeleri’nin odule layık gorulen kişi ve kuruluşlara odullerini takdim etmesinin ardından toren sona erdi. Gazeteler __________________