Kulu’da kaymakamlık voleybol turnuvası gelirleri Yemen’e gonderildi. Konya’nın Kulu ilcesinde duzenlenen Kaymakamlık Voleybol Turnuvasının gelirleri Yemen’e gonderildi. Kulu Kaymakamlığı tarafından organize edilen başta okullar olmak uzere, mahalleler, esnaflar ve diğer karma takımlardan oluşan toplam 10 takım eleme usuluyle yapılan voleybol turnuvasında yarıştı. Turnuvanın finali Atakanlar takımı ve Tuzyakalılar takımı arasında Genclik ve Spor Kapalı Spor Salonunda oynandı. Mucadeleyi Atakanlar takımı 3-1 kazandı. Musabakaların ardından musabakanın gercekleştiren sponsora plaket, mucadelelerde birinci ve ikinci olan takımlara ise madalya ve kupaları Kulu Kaymakamı Edip Budan tarafından verildi. Plaket toreninin ardından değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Edip Budan, “Ben organize edilen voleybol turnuvasına katılan 10 takıma cok teşekkur ediyorum. Bu turnuvaya katılım ucreti olan bir meblağ toplandı. Biliyorsunuz katılım ucreti olarak madalya, kupa ve benzeri şeyler karşılanır diye duşunmuşlerdi arkadaşlar. Ama malum biliyorsunuz ummet bir kardeştir. Yemen'de kardeşlerimiz var. Cok mağdur ve mazlum durumdalar. Hamdolsun ulkemiz de dunyada artık guclu bir konuma geldi, gelmeye de devam ediyor. Bunun en buyuk gostergesi de mağdur ve mazlumların yanında olmak ve onlara yardım etmek. Hamdolsun devletimiz, hukumetimiz bunun hakkını veriyor. Biz de vatandaşlar olarak, bu ulkenin mensubu birer vatandaş olarak buradaki toplanan meblağı sizler namına Yemen'deki Musluman kardeşlerimize gondereceğiz. Bundan dolayı hepinize teşekkur ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından gunun anısına hatıra fotoğrafı cektirilip, hazırlanan pasta kesilerek ikramda bulunuldu. Duzenlenen final macına Kaymakam Ali Edip Budan, AK Parti İlce Başkanı İsa Olcer, Milli Eğitim Muduru Sultan Ahmet Kaymak ve vatandaşlar katıldı. İnternethaber __________________