Turk Milli Voleybol Takımı Başantrenoru Giovanni Guidetti “Yarının Sultanları” projesi kapsamında Elazığ’da kız cocuklarına eğitim verdi. Turk Milli Voleybol Takımı Başantrenoru Giovanni Guidetti “Yarının Sultanları” projesi kapsamında Elazığ’da kız cocuklarına eğitim verdi. Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından desteklenen "Yarının sultanları" projesi kapsamında Turk Milli Bayan Voleybol Takımı Başantrenoru Giovanni Guidetti kız cocuklarına voleybolu sevdirmek icin sosyal sorumluluk projesi kapsamında kız cocukları ile bir araya geldi. Yakup Kılıc Spor Salonu’nda duzenlenen etkinliğe Vali Cetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zulfu Tolga Ağar, İl Milli Eğitim Muduru Feyzi Gurturk, Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İcmeli ve kız cocukları katıldı. Etkinlik kapsamında gruplar halinde kız cocuklarına, Turk Milli Bayan Voleybol Takımı Başantrenoru Giovanni Guidetti, Fenerbahce Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti ve Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Melis Gurkaynak tarafından eğitimler verildi. İHA __________________