Bir hoca iki takım; Şampiyon Aşkale
Voleybol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Bir hoca iki takım; Şampiyon Aşkale
-
17-10-2019, 04:29:45Erzurum Milli Eğitim Mudurluğu ve Genclik ve Spor İl Mudurluğunun ortaklaşa duzenlediği okullar arası Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvasında şampiyon Aşkale İbrahim Polat İlkoğretim okulu oldu. Ataturk Universitesi Kazım Karabekir Fakultesi Spor salonunda duzenlenen turnuvaya Erzurum merkezi ve ilcelerinden 6 okul katılım sağladı. İki grup halinde başlayan turnuvada bir birinden heyecanlı macların oynanmasına sahne oldu. Rakiplerini tek tek yenerek finale Aşkale'den iki okul isimlerini yazdırdı. Final macında baştan sona ustun olan taraf İbrahim Polat İlkoğretim Okulu ilk seti 25-20, İkinci seti 25-18, ucuncu seti ise 25-20 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. İki okulu da Aşkale Genclik Spor ilce Mudurluğunde Voleybol Antrenoru olarak gorev yapan Mehmet Kırık calıştırdı. Mactan sonra bir acıklama yapan Mehmet Kırık; "Cekişmeli gecen musabakalarda rakiplerini eleyerek finale yukselen ve finalin adını Aşkale koyan oğrencilerimi kutluyorum. Guzel ve cekişmeli gecen musabaka sonrası macı 3-0 kazanan İbrahim Polat Okulu oğrencilerimi de tebrik ediyorum” dedi. İlce Spor Salonunda calışmalarına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirten Kırık; “Zorlu ve yorucu gecen bir turnuvadan anlımızın akıyla cıktık. Calıştırdığım iki takımımız ile final oynamak ise tarifi imkansız duygular yaşattı bana. Elde ettiğimiz Şampiyonluğu bizleri her konuda destekleyen İlce Kaymakamımız Mehmet Aksu ve Milli Eğitim Mudurumuz Serhat Erdem başta olmak uzere tum ilcemize hediye ediyoruz” diye konuştu. İHA __________________