Turkiye Gureş Federasyonu'ndan yapılan acıklamada, Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi’nde Kazakistan’da gelecek ay duzenlenecek şampiyonaya hazırlanan milli takımı ziyaret eden Aydın’ın teknik heyetle de bir toplantı yaptığı belirtildi.
Gureşcilerle sohbet ettiği ve moral verdiği aktarılan Aydın’ın, ziyarette "Biz goreve geldiğimizde bu başarılar hayaldi. Ozellikle son yıllarda alınan başarılarla kadın gureşinde soz sahibi ulkeler arasında yer aldık. Bu gercekten gurur verici. Avrupa ve dunya şampiyonları cıkarttık. Şimdi sıra olimpiyat şampiyonluğunda. Ben bu teknik kadroya ve sporcularımıza guveniyorum. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız." ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Kadın Milli Gureş Takımı Teknik Direktoru Efrahim Kahraman ise yaptığı acıklamada calışmaların son derece iyi gittiğini anlatarak, "Bu dunya şampiyonası, olimpiyatlara kota vereceği icin cok zorlu gececek. Bizler tum ekip olarak bunun farkındayız. Başkanımızın da soylediği gibi asıl hedefimiz, 2020 Tokyo’da ilk kadın olimpiyat şampiyonunu cıkartmak. Bunu başarabilecek gureşcilerimiz var. Bugun federasyon başkanımızın kampımızı ziyaret etmesi de tum ekibi ayrıca sevindirdi. Bizlere her turlu calışma imkanı sunan başkanımıza cok teşekkur ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Musa Aydın, Kadın Milli Gureş Takımı’nı ziyaret etti
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Musa Aydın, Kadın Milli Gureş Takımı’nı ziyaret etti