Grekoromen stil 60 kiloda ust uste 3. kez altın madalya alan Kerem Kamal, memleketi Manisa’da coşkuyla karşılandı. Manisa Genclik ve Spor İl Mudurluğunu ziyaret eden ve doğup buyuduğu Kocatepe Mahallesi’ne gecen Kerem, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Kerem, yaptığı acıklamada ucuncu defa dunya şampiyonu olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Bu sene 3. kez dunya şampiyonu olup ’hat-trick’i tamamladık. Onumuzde buyuk maclar var, daha iyi calışıp daha iyi sonuclar alıp olimpiyatlara gitmek istiyorum. Benim en buyuk hedefim zaten olimpiyatlar. İnşallah oraya gidip ulkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Beni yalnız bırakmayan ailem, dostlarım, amcalarım, akrabalarım, hepsine buradan sonsuz teşekkur etmek istiyorum." diye konuştu.
Kerem’in babası Kazım Kamal ise oğluyla gurur duyduğunu belirterek, "Allah nasip ederse daha nice başarılar getirecek." dedi.
Manisa Genclik ve Spor İl Muduru Yunus Ozturk de acıklamasında Kerem’i artık olimpiyat şampiyonu olarak karşılamak istediklerini belirterek, "Kerem Kamal’ın bize vermiş olduğu bir soz var. Nasip olursa kardeşimizi olimpiyat şampiyonu olarak bu sokakta karşılamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.