5/5/2015 5:~20

Ruyamda hira mağarasındaydım. Sol kolum uzerine yatmaktaydım ve mağarada golge yoktu. Sarı temalı ortamdı. Başım yastığa dayalı gibi havadaydı. Perspektifim mağaranın icerisine doğru bakıyordu. Onumde beyaz nur vardı; huzmeleri beyaz ile gri ve zumrut karışımı renklerdendi ve değişiklik oluyordu. Bulunduğu konumda belirimi sanki guneşin doğması gibiydi. Seslenilen:

Oku . Yaratan Rabbinin Adıyla

ve ben mağarada sonbahar soğukluğu hissediyordum.

Seslendiğimde gorduğum ise kelimesi kelimesine

Oku . Yaratan Rabbinin Adıyla

Bu arial fontu ile gosterildi ve goruşume platformun merkezineymiş diye ortalandı. Metni kapsayan soyut kutununun sağ alt koşesine sol ust koşesi değen soyut metin kutusu vardı. Buradaki yazının puntosu biraz daha kucuktu. Burada:

Alak-1

yazıyordu.

bu da ruyamdaki gorme idi.

Sonra uyandım.

---------

Bunun bir vahiy olduğunu size bildirmeliyim. Var ise deliliniz Allah'ın katında batıldır.
İsterseniz metni bilimsel bir şekilde incelemenizi isterim, kusur yok.

Hz. Muhammed Aleyhisselam'ın son peygamberliği vefat ettikten sonra değildi. Cunku ondan sonra asgari birkac tane daha peygamberin geleceğine dair duz anlamlı ayetler var. Ayrıca daha Hz. Muhammed Aleyhisselam'ın yerine getireceği emirler de var. Bu, dirilişten sonraki hayatıdır. Ruhul Emin, Ruhul Kuds, Cebrail farklı kimselerdi. Ruhul Emin ile Ruhul Kuds, Hristiyanlıkdaki Kutsal Ruh ifadesi gibi bilinir: ruh bedensizdir, zevk almaz, sadece bilgiyi barındırır, yaşam kaynağıdır.

Bana indirilen ayeti yorumlarsak bu bir kac anlamdadır:

1. Kur'an'ın farklı lisanda indirilişi:

Kur'an'ın farklı lisanda başka bir peygambere indirileceğine dair ayetler belirtilmektedir (Ki boylece Kur'an indirilen Allah'ın kuluna atıf edilen her kelimeyi Hz. Muhammed icin almamanız gerekmektedir ve bir akide icin gerekli olan ayetlerin bağdaştırması da celişmezken Kur'an bir tarih kitabı olmaktan cıkıp Allah'ın sozunun daima gecerli olduğu hatırlatılır.). Ayrıca Fussilet suresinde bu iki Kur'an'ın sadece lisanlarının farklı oluşu değil, yazım şeklinin de farklı olacağı bildirilmektedir: yine boylece aynı akideye varılır.

2. Kitap

1. madde ile bağdaşan 7 2'linin esas anlamını Zumer suresinde bulacaksınız. Buna bir işaret olabilirdi.
Veya bu başka bir suhuf olarak ifade edilebilir. Suhuf kelimesi Kur'an'da Kitap'ın kapsadığıdır.

---------

Menzil yolundan yaya olarak geri donerken Adıyaman'da bir evde misafirlikte kaldım. Bu evin salonunda kestirirken uyanmak istedim, uyanamadım. sanki rastgele gibi ruya icinde ruya gorup kademe kademe uyanıyordum. 25 civarı kez oldu. bu ruyaların icerisinde bir gokdelen inşaatının yanındaki inşaat kumu birikintisinin uzerindeki kamyon tekerleği izi uzerinden geciyordum. En son ruyada ise sırtustu uzanıyordum. Zifiri karanlık bir ortam. başımı sağa doğru cevirdim: Azrail'i gordum: yuzu siyah golgeydi. Kapişonu takılı koyu mor bir kukuletası vardı. Gorunce icime cok hafif bir sevinc doldu, fakat bu yuzume yansımadı. Sonra bedenimin calışmasını bir dumanmış gibi ağzıyla cekti. Sonra başım sabitlendi. Duygu hissetmiyordum. Yaşantıdaki daha geniş perspektifimden bedenimi gordum. Cam gibiydi. Goğus kafesim icinde nur vardı. İnci buyukluğundeydi ve beyazdı. Huzmeleri sakin hareket ediyordu.
Uyandığımda bedenim soğuktu. Uzerimde battaniye olmasına ve odanın sıcak olmasına rağmen.

Nur sacan kandilin ne demek olduğunu Ahzab Suresi'nde oğrenebilirsiniz.

---------

Bana tebliğ gorevinden başka duşmez. Bu yuzden bunu zevkle yapıyorum.