Devlet Bahceli'nin, tedavisinin ardından 21 gun sonra Genel Merkeze gidişi sırasında sakal bırakması cok konuşulmuştu. Bahceli, "20 gun olduğumu konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dedi.
Haberturk'ten Saliha Colak'ın haberine gore; MHP lideri Bahceli, tedavisinin ardından Genel Merkez'de 3 saat kalarak calışmalarını surdurdu. Bahceli başkanlık divanı uyeleri, milletvekilleri ve yakın ekibiyle sohbet etti. Bahceli'nin kurmayları, sağlığının ve neşesinin yerinde olduğunu vurguladı.
[h=3]SOSYAL MEDYAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR[/h] Kulislere yansıyan bilgilere gore, Bahceli Bayburt ve Erzincan gezisi sırasında şifayı kaptığını soyledi. Soğuk algınlığı geciren Bahceli, tedavi gorduğu surecte sağlığı hakkında sosyal medyada yazılanları yakından takip ettiğini gosteren espriler de yaptı.
[h=3]"BİR HAFTA DA SAKALIMI KONUŞSUNLAR"[/h] Kendisiyle fotoğraf cektirmek isteyen milletvekilleriyle birlikte poz veren Bahceli, sakal bırakmasıyla ilgili, "20 gun olduğumu konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dedi.
[h=3]"SAKALDA HİKMET VARMIŞ BEN DE BIRAKTIM"[/h] Bahceli, Başkanlık Divanı'ndaki tek sakallı yonetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile fotoğraf cektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" diye espri yaptı.
Bahceli'den cok konuşulacak sakal esprisi: Bir hafta da sakalımı konuşsunlar
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bahceli'den cok konuşulacak sakal esprisi: Bir hafta da sakalımı konuşsunlar