İstanbul Buyukşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilce belediye ziyaretlerini surduruyor. Şimdiye kadar 5 ilce belediyesini ziyaret eden İmamoğlu, dun de Avcılar Belediyesi'ndeydi.
İlce belediye ziyaretlerinde sıkı bir iletişim ve koordinasyon oluşturma surecinin temelini atmış oluyoruz" diyen İmamoğlu, "Bu anlamda butun ilcelerimizi gezeceğiz. Ve daha sonra ozellikle bolgesel masalarımız hayata gecmiş olacak. Orneğin, Avcılar, Esenyurt, Beylikduzu bir bolge masamız. Bu calışmalarımız yine orada buyuk şehir burokratlarımız tarafından da takip ediliyor olacak" ifadelerini kullandı.
[h=3]KANAL İSTANBUL İLE İLGİLİ OLUMLU BİR FİKRİM YOK"[/h] İmamoğlu ve Hancerli daha sonra Avcılar sahiline gecerek inceleme gezilerini surdurdu. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili duşuncelerini şu şoyle ifade etti:
"Ben Kucukcekmece Golu'nun ve İstanbul'un bircok kimlikli alanının, tarihi surecte kendini bulmuş coğrafyasının, mumkun olduğu kadar bozulmamasından yana bir kişiyim. Bu bakımdan daha once de soyledim. Benim Kanal İstanbul'la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz butun İstanbul'la da paylaşmayı duşunuyoruz. Dolayısıyla ben oradaki tarihi kalıntıyı onemsiyorum. Yerinde de goreceğim. Butun Turkiye'nin, Dunyanın gormesini isteriz. Bu coğrafyalara baktığınızda Allah'ın lutfu, dunya guzeli. Boyle guzelliği geleceğe nasıl taşırız endişesiyle hareket edersek İstanbul'a layık yoneticiler oluruz. Baktığımız pencere bu. Bu on fikirle, hocamızla da gezince goruşlerimizi paylaşırız."
İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul cıkışı: Olumlu bir fikrim yok
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul cıkışı: Olumlu bir fikrim yok