Gaziantep'ten İstanbul'un Bahcelievler ilcesine gelen Samiye Yıldız, biri yatalak 3 cocuğuna bakmak icin mucadele ediyor. Eşi tarafından terk edildikten sonra yalnız başına kalan Yıldız, cocuklarının tedavisi icin İstanbul'a geldi. Yıldız, biri yatalak, biri de diyabet hastası olan kızları icin memleketinde yaptığı urunleri satarak evine para getirmeye calışıyor.
"Tek başıma mucadele ediyorum"
Uc tane cocuğunun olduğunu, ikisinin sağlık durumunun iyi olmadığını soyleyen Samiye Yıldız, tek başına mucadele ettiğini belirterek, "Gaziantep'ten buraya cocuğumun tedavisi icin geldim. Hayat şartları cok zor olduğundan yazları Gaziantep'e giderek organik urunleri kendi başıma yapıyorum. Ayakta durabilmek icin ben bunları kendi evimde hazırlayarak, icli kofte, mantı, ekmek, yufka, salca, pul biber yaparak gecim sağlamaya calışıyorum. Uc tane cocuğum var, biri yatalak, biri de diyabet hastası 23 yaşında.
Tek başıma mucadele ediyorum. Sadece benim istediğim urunlerim satılsın, ben cocuklarıma ekmek alayım yeter" dedi.
Uc cocuğuyla tek başına yaşam mucadelesi veren Samiye Yıldız'ın urunlerini satması icin komşuları da yardımcı olmaya calışıyor.
Vedat Bayraktar - Doğan Can Cesur
Uc cocuğu icin mucadele eden fedakar anne: 'Ben cocuklarıma ekmek alayım yeter'
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Uc cocuğu icin mucadele eden fedakar anne: 'Ben cocuklarıma ekmek alayım yeter'