Nazr Mohammed Pistons'la anlaştı! Detroit Pistons, Ben Wallace'ın Chicago Bulls ile yaptığı dort yıllık anlaşmadan sonra uzun oyuncu arayışına girmişti. ESPN'den Ric Bucher'ın raporuna gore San Antonio Spurs'le sozleşmesi sona eren 2.08'lık pivot Nazr Mohammed, Pistons ile anlaştı. 5 yıllık anlaşma yaklaşık 30 milyon dolar değerinde olacak. Mohammed, gecen sezon 80 macta San Antonio forması altında 6.2 sayı ve 5.2 ribaunt ortalamalarını yakalamıştı. Tyson Chandler Hornets'ta gibi! Chicago Bulls'un Ben Wallace'ı kadrosuna katmasından sonra takımda istenmeyen adam haline gelen 2.16 boyundaki pivot Tyson Chandler’ın, New Orleans'tan forvet P.J. Brown ve gard J.R. Smith karşılığında Hornets'a imza atması an meselesi. 2001 yılında 2. sıradan Los Angeles Clippers tarafından secilen ve Elton Brand ile Brian Skinner karşılığında Chicago Bulls'a yollanan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon cıktığı 79 macta 5.3 sayı ve 9.0 ribaunt ortalamalarına ulaşmıştı. Joel Przybilla Portland'da kaldı! Son iki yıldır Portland Trail Blazers forması giyen ve son zamanlarda adı San Antonio ve Detroit ile anılan Przybilla, 5 yıllık 30 milyon dolar karşılığındaki sozleşmeyle takımında kaldı. 2.16'lık uzun oyuncu Spurs'un 4 yıllık 24 milyon dolarlık teklifini geri cevirmişti. Przybilla bu sezon cıktığı 56 macta 6.1 sayı, 7.0 ribaunt ve 2.3 blok ortalamalarını yakalamıştı. Bulls Garnett'in peşinde mi? Ben Wallace ile anlaştıktan sonra butun dikkatleri uzerine ceken Chicago Bulls'un Garnett inatı suruyor. Daily Southtown'un haberine gore Bulls, Garnett icin pivot Tyson Chandler, forvet Luol Deng ve ilk tur secimi Tyrus Thomas'ı Minnesota'ya teklif etmek icin hazırlanıyor. Her ne kadar Minnesota Genel Menajeri Kevin McHale, sezon boyunca Garnett'in hicbir yere gitmeyeceğini ve 'Timberwolf' olarak kalacağını soylese de kulislerde KG hakkında bircok soylenti dolaşıyor. Matt Harpring Jazz'la sozleşme yeniledi Utah Jazz'ın deneyimli forveti Matt Harpring, Utah Jazz ile olan sozleşmesini uzattı. Dort sezondur Utah'ta olan ve takımda beşinci yılına girecek olan Harpring'in menajeri Richard Howell oyuncusunun Utah'ta kalma ile ilgili verdiği karardan mutlu olduğunu soyledi. Dort yıllık olacak anlaşma 25 milyon dolar civarında olacak... Harpring gecen sezon cıktığı 71 macta 12.5 sayı, 5.2 ribaunt ve 1.4 asist ortalamalarını yakalamıştı. __________________